film

Filmer vi gleder oss til i 2014

Fantastiske ting venter i kinomørket.

Publisert Oppdatert

Hvis du er glad i film, er det mye å glede seg til i året som kommer. Kanskje blir noen av disse filmene like store som Hunger Games. Eller kanskje din nye favoritt.

Klikk deg videre for å se de fem filmene vi gleder oss til i år.

Divergent

Dette er filmen mange omtaler som «den nye Hunger Games». De har i alle fall mye til felles. Divergent er også basert på en bok (av Veronica Roth), settingen er en ødelagt verden og hovedpersonen er en kul og sterk jente.
Med: Shailene Woodley og Theo James
Premiere: 21. mars

<br/> <br/> <br/> <strong>Endless love</strong> <br/> <br/>På valentinesday passer det med kjærlighetsfilmer. <em>Endless love</em> har premiere den dagen, og handler om en forelskelse så intens at foreldrene prøver å holde jenta og gutten fra hverandre.<br/> <strong>Med:</strong> Alex Pettyfer og Gabriella Wild<br/> <strong>Premiere:</strong> 14. februar<br/> <br/> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/TRXGch6675Q" width="560"/> <br/> <br/> <br/> <strong>The fault in our stars</strong> <br/> <br/>Hazel Grace har helt vanlige problemer, men hun er ikke en helt vanlig tenåring. Hun har kreft. Så møter hun en gutt som bringer både eventyr og kjærlighet inn i livet hennes. Filmen er basert på boka av John Green (<em>Faen ta skjebnen</em> på norsk), og den er kjempebra. Dessuten er det enda en mulighet til å få se fantastiske Shailene Woodley.<br/> <strong>Med:</strong> Shailene Woodley og Ansel Elgort<br/> <strong>Premiere:</strong> Juni <br/> </p> <p> <strong>Beatles</strong> <br/> <br/>Enda en film basert på en bok, og denne gangen er det en av de beste norske bøkene som finnes, <em>Beatles</em> av Lars Saabye Christensen. Den handler om en guttegjeng som vokser opp i Oslo på 60-tallet. De elsker The Beatles, og vi får være med inn i livene deres. <br/> <strong>Med:</strong> Ole Nicolai Myrvold Jørgensen, Halvor Tangen Schultz, Håvard Jackwitz og Louis Williams<br/> <strong>Premiere:</strong> August <br/> <br/> <strong>Mockingjay part 1</strong> <br/> <br/>Det er kanskje lenge til ennå, men det er ikke for tidlig å begynne å se frem til neste del av Hunger Games-serien. Alle som har lest bøkene vet at nå blir det dramatisk. Og mørkt. Og helt sikkert kjempebra.<br/> <strong>Med:</strong> Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Liam Hemsworth<br/> <strong>Premiere:</strong> November<br/> <br/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen