Farskapsrykter rundt Louis Tomlinson

Er det sant, Louis??

Skal One Direction-stjernen bli pappa?

Louis Tomlinson utsatt for farskapsrykter.
Louis Tomlinson utsatt for farskapsrykter. Foto: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Tirsdag kveld eksploderte det et rykte på internett, som fikk sosiale medier til å nærmest koke over! Og hva var ryktet? Jo, at Louis Tomlinson fra One Direction skal bli pappa!

Det amerikanske magasinet People var først ute med nyheten, og skrev at Louis skal ha barn sammen med stylisten Briana Jungwirth. De to er ikke kjærester, men skal ha vært mye sammen etter at det ble slutt mellom Louis og kjæresten Eleanor tidligere i år.

I følge magasinet People er både Louis og Briana ”overlykkelige over den gode nyheten”, og det blir også hevdet at familiene deres har møttes – og at alle ser veldig frem til at babyen skal komme i begynnelsen av 2016.

Som om det ikke var nok av sjokkerende One Direction-nyheter i år! Det er ikke godt å si om ryktet om Louis stemmer eller ikke. Foreløpig har ingen av de involverte sagt noe som helst om ryktene, og de som har uttalt seg i People Magazine har valgt å være anonyme.

På Twitter spekuleres det veldig, og mange fans hevder at ryktet ble startet via en Youtuber. Andre sier at Louis selv har benektet ryktet i en privat DM på Twitter. Men helt til Louis selv kommenterer det hele offentlig, kan ingen være helt sikre.

Så hva tror du? Bare rykter eller er det sant?

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning