Glee:

Dette var Corys siste ord til Lea Michele

Hør den rørende sangen hun har skrevet om det!

Publisert Oppdatert

"Glee"-stjernen Cory Monteith døde brått i fjor sommer, og både medskuespillere og fans var i dyp sorg over tapet av den unge skuespilleren og musikeren. Men aller verst var det nok for Lea Michele, som var kjæresten til Cory både i virkeligheten og på skjermen.

Like etter dødsfallet ba Lea om å få være i fred, men de siste månedene har hun lettet på sløret og fortalt om den siste tiden med Cory, og hvordan det var å miste ham. Og på det nye albumet hennes, "Louder", er flere av sangene tilegnet Cory. Men aller mest spesiell er sangen som heter "If you say so".

Dette sier Lea selv om sangen:

– "If you say so" handler om den siste samtalen jeg hadde med ham. Jeg snakket med en dame som mistet sønnen sin, og hun nevnte hvor takknemlig hun var for at de siste ordene hun sa til sønnen sin før han døde var "Jeg elsker deg". Det var mine også. Sangen handler om akkurat det. Det er mange forskjellige følelser - hvis du kunne se denne personen igjen, hva slags ting ville du sagt? Det er en personlig historie.

Det siste Cory sa til Lea Michele, var altså "If you say so", og hun har også skaffet seg en tatovering med akkurat de ordene.

Slik er deler av teksten i sangen:

Was just a week ago
You said I love you girl
I said I love you more
And a breath, a pause, you said, if you say so
If you say so
If you say so

Klikk deg videre for å høre hele sangen!

Lea Michele - "If you say so":

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen