film

Derfor må du se Divergent

Er du overbevist?

Publisert Oppdatert

En av årets store filmer har premiere 11. april (aldersgrense 11 år). Juliaredaktør Kirsti har sett filmen, og anbefaler den. I tillegg er det MANGE andre gode grunner til å glede seg til Divergent. Her er noen av dem:

/images/upload/files/global/sakbilde2

Grunn til å se Divergent #1:

Shailene Woodley, som spiller hovedrollen, er en av de kuleste jentene i Hollywood. Hun er kjent for å spille på talent fremfor sex, og er et skikkelig bra forbilde. Les mer om den naturlige livsstilen hennes her.

Dessuten! Hvis du gleder deg til The Fault In Our Stars , kan dette være en bra oppvarming. For ikke bare har Shailene hovedrollen, men Ansel Elgort er også med i begge filmene. I Divergent spiller de søsken, mens i TFIOS spiller de kjærester. Kanskje merkelig, men ganske kult!

Klikk deg videre for å lese mer.

/images/upload/files/global/sakbilde1
Foto: Lionsgate

Grunn til å se Divergent #2:

Divergent
er basert på en bok (skrevet av Veronica Roth). Hvis du har lest boka fra før, vet du mye mer enn det som skjer i filmen, og hvis du ikke har lest boka, kan du jo gjøre det etterpå hvis du liker filmen. Uansett kan du få ekstra mye ut av opplevelsen.

Og siden det er flere bøker i serien (Insurgent og Allegiant), kommer det selvsagt også flere filmer. Akkurat som med Hunger Games-serien, kommer dette til å være i noen år. 

Klikk deg videre for å lese mer.

/images/upload/files/global/sakbilde3
Foto: Lionsgate

Grunn til å se Divergent #3:

Tris er en superkul jente! Mange har akkurat sett Hunger Games-filmene, som også har en sterk og smart jente som hovedperson, men i den store sammenhengen er det faktisk ikke så ofte det lages actionfilmer med bra damer i hovedrollen. Girlpower!


Hvem har planer om å se Divergent?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning