Musikk:

Blir disse en norsk boyband-suksess?

Sjekk ut Suite 16! Vi har intervjuet yngstemann Alexandru.

Publisert Oppdatert

Har du fått med deg nettserien Prosjekt:Boyband på Tv2.no? Der jaktet David Eriksen (som er manager for bl.a. Tone Damli og Adelén) og teamet hans på gutter som kunne danne et norsk boyband. Her kan du se alle episodene (ekstern lenke).

De fem utvalgte som stod igjen til slutt, er (fra venstre på bildet i toppen av saken): Andreas (17), Thomas (16), Alexandru (14), Vemund (19) og Kevin (15).

Nå er deres første låt ute! Den heter "Stupid Lovesong", og du kan høre den her (Spotify):

</p> <p> <strong>Vi ringte til yngstemann i Suite 16, Alexandru!</strong> </p> <p> <strong> </strong> </p> <p> <em>Hei Alexandru! Hvordan har denne boyband-perioden vært så langt?</em> <br/>– Den har vært veldig bra! Vi har fått være med på veldig mye artig. Jeg er ikke lei!</p> <p> <em>Hvordan er det egentlig å ha kameraer rundt seg hele tiden?</em> <br/>– Man blir faktisk vant til det. For det meste legger jeg nesten ikke merke til det, bortsett fra noen ganger når vi må gjøre ting om igjen og sånt.</p> <p> <em>Hva sier vennene dine hjemme?</em> <br/>– Jeg har fått mye skryt fra vennene mine. De synes det er kjempeartig. Nå kan de skryte av at de kjenner meg, hehe!</p> <p> <em>Har du fått noen henvendelser fra jenter, da?</em> <br/>– Ja, det kommer jo en del fra jenter. Spesielt i sosiale medier. De skriver at de synes at jeg er flink og sånt, og at jeg er kjekk, hehe. Det er jo litt flaut, men veldig artig òg.</p> <p> <em>Er du på jakt etter kjæreste?</em> <br/>– Ja, jeg er vel kanskje det, men samtidig har jeg mer enn nok med skole og musikk akkurat nå.</p> <p> <em>Hvordan kommer dere overens i bandet? Dere har jo ikke kjent hverandre så lenge?</em> <br/>– Det er helt rart, vi har bare kjent hverandre i et par måneder, men det føles som mange år! Det er jo litt aldersforskjell på oss i bandet, men det merker jeg egentlig ikke noe til. Jeg kommer like godt overens med alle.</p> <p> <em>Fortell om låten "Stupid Lovesong"!</em> <br/>– Det er en veldig catchy låt, som handler om å finne den rette kjærlighetslåta. Musikkvideoen kommer i neste uke! Jeg tror ikke jeg skal røpe noe om hvordan den blir, men den er veldig kul.</p> <p> <em>Noe du har lyst til å si til de som leser Julia?</em> <br/>– Sjekk ut musikkvideoen vår i neste uke, og spre den videre hvis du liker den. Og god jul!<br/> <br/> </p> <p>Hva synes du om Suite 16? Og den nye låta?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning