Kjendis:

– Å være på turné er crazy!

Er John Newman Englands neste popstjerne?

Publisert Oppdatert

Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med Mypopworld.com!

Du har garantert hørt John Newmans hitsingel "Love me again", som har rundet over 120 millioner visninger på YouTube. Vi tok en prat med den engelske 23-åringen, som ga ut albumet "Tribute" for omtrent et år siden.

Hvordan føltes det å få en superhit med «Love me again»? Og hvordan feiret du da den, og også albumet ditt, lå som nummer 1 på hitlistene?
– Jeg var faktisk hjemme og bygget et skur i hagen min da jeg fikk nyhetene! Så måtte jeg dra til Paris for å gjøre promotion (betyr å gjøre intervjuer og opptredner i forbindelse med albumslippet), imens alle vennene mine og familien min drakk champagne uten meg. Det ble ikke noen festing på meg...

Hvilken av låtene dine er du mest stolt over?
– Jeg er stolt av hele albumet, som en helhet. Albumet handler om et forhold som tok slutt, så hver sang betyr selvfølgelig noe spesielt for meg. Hver gang jeg står på scenen liker jeg forskjellige låter best, akkurat nå er det en sang som heter "Down the line" som er live-favoritten min.

Det er mange gode artister i England for øyeblikket. Er det noen spesielle du drømmer om å samarbeide med?
– Det er noen kjempegode artister i UK for øyeblikket. Du må følge med fremover og se hva slags samarbeid jeg har på gang!

Du har turnert en del det siste året. Noen crazy turnéhistorier du kan dele?
– Å være på turné er skikkelig crazy. Det flyter liksom sammen til én opplevelse. Jeg husker da vi var i Los Angeles for første gang, og vi var en gjeng som leide Mustanger (gamle biler, red.anm.) og cruiset rundt i LA. Jeg elsker LA. Jeg kan ikke vente med å dra tilbake dit!

Og så håper vi at John kommer tilbake til Norge igjen også!

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning