musikk

5 skikkelig bra 1D-cover på Youtube

Er du enig?

Publisert Oppdatert

Det finnes forferdelig mange 1D-cover på Youtube. Kanskje ikke så rart siden One Direction lager så vanvittig bra låter at alle vil synge dem. Vi har plukket ut noen av de beste coverversjonene der ute og satt sammen en fin, liten liste til dere.

Hva synes dere om dem? Noen som har sett noen bedre? Del i kommentarfeltet!

Klikk videre for å se videoene. Tvillingsøstrene Megan & Liz legger ut massevis av cover på Youtube, og her er deres versjon av «What makes you beautiful». De er kjempeflinke på vokalharmonier, og har i tillegg en nesten Kesha-aktig måte å snakkesynge på. Du kan følge dem her.

</p> <p>Klikk for å se neste cover. De britiske guttene i The Vamp liker å ta pent produserte låter og gi dem en skikkelig runde i poppunk-trommelen. Her er det «Best Song Ever» som får en ny vri.</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/hz623mjFl_0" width="420"/> </p> <p> Klikk deg videre for neste cover. Vi kan alltid stole på at Cimorelli synger med liv og lyst og lek. I sin versjon av «One Thing» har de til og med dratt på en lekeplass for å spille inn video.</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/uz023DVhEgM" width="560"/> </p> <p>Klikk deg videre for neste cover. Altså, Kimmi Smiles er bare så utrolig kul og søt. Hun lager massevis av morsomme cover, og til One Directions «Kiss you» fikk hun til og med en kompis som ligner på Harry Styles til å være med i videoen. Du kan følge Kimmi på Youtube <a href="http://www.youtube.com/user/kimmitalks">her</a>.</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/qlAeN2ZvrHY" width="560"/> </p> <p>Klikk videre for neste. Man er aldri for ung til å synge One Direction. Det beviser MattyBRaps i denne versjonen av «Live while we’re young» hvor han også har laget en helt egen del som han kan rappe.</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/tARCnxYGAcc" width="560"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning