Musikk

3 kule jenter vi digger!

Og deres opptredener på Grammy-showet.

Publisert Oppdatert

Den prestisjefylte Grammy-utdelingen gikk av stabelen i USA søndag kveld, og flere av verdens største musikkartister var selvfølgelig på plass.

Se bildegalleri av stjernene på Grammy-utdelingen her!

Og artistene gikk ikke bare på rød løper, de opptrådte også. Vi har samlet noen favoritt-opptredener fra prisutdelingen, fremført av noen av jentene vi digger litt ekstra mye akkurat nå! Hvilken liker du best?

1.Taylor Swift: «All too well»
Aner vi at dette blir Taylors neste, virkelig store hit? Vi digger iallfall sangen, den fantastiske kjolen Taylor har på seg, og at hun begynner med ordentlig "head-banging" et stykke inn i låten! Fantastisk, Taylor! 

</p> <p> </p> <p> <strong>2. Lorde - «Royals»</strong> </p> <p>17 år gamle Lorde, som egentlig heter Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, opptrådte med sin super-hitlåt «Royals», og stakk av med prisene for årets beste låt og "Beste pop solo performance". Lordes personlige stil, stemme og opptreden er veldig annerledes i forhold til det vi er vant til å se fra jenter på hennes alder, og vi digger det! Heia Lorde!</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/vda2L08Z2xE" width="560"/> </p> <p> </p> <p> <strong>3. Katy Perry - «Dark Horse»</strong> </p> <p>Katy Perry har levert en rekke gode hitlåter de siste par årene, og er kjent for å være sprudlende, leken og fargerik. I denne opptredenen går hun en litt annen vei. Det er mørke, hekser, flammer og en hest på scenen... Mon tro om hun er inspirert av en viss Lady Gaga? Kult er det, uansett!</p> <p> <iframe height="315" src="//www.youtube.com/embed/J4cT3VJLDg0" width="560"/> </p> <p>Hvilken opptreden likte du best?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen