stjerner

10 grunner til å elske Liam Payne

Det er bare ikke riktig at denne mannen havner i skyggen.

Publisert Oppdatert

Ikke for det, vi vet godt at det er mange som har Liam Payne som sin favoritt (med god grunn). Men det er ikke til å komme bort fra at det Harry og Louis ofte stikker av med mye av oppmerksomheten. Liam fortjener minst like mye fankjærlighet, synes vi, og her er 10 gode grunner til å elske ham:

1. Han er «pappaen» i 1D

Det er faktisk kallenavnet hans, Daddy Direction. Det er fordi han ofte er den mest ansvarlige, den som passer på de andre guttene og tar voksne avgjørelser. Imponerende.

2. Han kan spille piano og gitar

Da Liam ikke kom videre første gangen han var med i X Factor, bestemte han seg for å lære seg å spille piano. Han ville utvikle musikken sin. Og se hvor han er nå.

3. Dette:

</strong> </p> <p> </p> <p> <strong>4. Han har en fobi for skjeer</strong> </p> <p>Dette liker vi først og fremst fordi vi gjerne vil trøste og beskytte ham fra verdens skjeer. Og så er det ganske søtt.</p> <p> </p> <p> <strong>5. Han er kjent for å være entusiastisk</strong> </p> <p>Han er alltid glad og positiv, uansett hva som skal foregå. For en fantastisk egenskap!</p> <p> </p> <p> </p> <p> <strong>6. Han liker dyr</strong> </p> <p>Han har to skilpadder som heter Boris og Archimedes, og da han fremdeles var sammen med en ekskjæreste, adopterte de en hund sammen og ga den navnet Loki. Supersøtt! </p> <p> <strong>7. Han er kjempeflink til å synge</strong> </p> <p> <iframe height="360" src="//www.youtube.com/embed/dbw-PugJ9ks?rel=0" width="640"/> </p> <p> </p> <p> <strong>8. Han vokste opp med nyreproblemer</strong> </p> <p>Lenge trodde Liam at den ene nyren hans ikke virket, og det betød at Liam var nødt til å ta ekstra vare på seg selv. Han unngikk for eksempel salt og alkohol. Nå er nyren hans i orden igjen, som selvsagt er topp. Men problemene gjorde nok Liam til en ganske ansvarlig ung mann, og vi elsker ham for det.</p> <p> </p> <p> <strong>9. Han ELSKER fansen</strong> </p> <p> </p> <p>Dette bildet la han ut på twitter for et par uker siden. Under sto det: «I will never understand, and you will never understand what this does to somebody ...why? (*smiley med tårer*) no one could deserve this.»</p> <p> «Ingen fortjener dette.»</p> <p>Joda, Liam.</p> <p> </p> <p> <strong>10. Han er kongen av selfies</strong> </p> <p>Fra @Real_Liam_Payne på Twitter.</p> <p> </p> <p> </p> <p> <em>Hva synes dere? Noen som har flere grunner til å elske Liam Payne?</em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning