BFF med en kjendis?

5 kjendiser vi gjerne skulle vært BFF med!

Kjendiser har omtrent alltid mye å gjøre, men når de har fri liker de å være med sine aller beste venner. Tenk om vi kunne vært en av de!

Taylor Swift med sine BFFs!
Taylor Swift med sine BFFs! Foto: (foto: Instagram)
Publisert Oppdatert

Vi skulle selvfølgelig ønske vi hadde en kjendis som BFF, så vi drømte oss litt bort og tenkte ut hvem vi ville vært bestevenn med, hvordan det hadde vært og hva vi skulle gjort sammen. Ønsker du å være med på en kort tur til drømmeland må du klikke deg videre!

Kendall Jenner

Bena godt plantet på jorden!

Kendall er på god vei til å bli verdenskjent i modellindustrien, men hun holder bena godt plantet på jorden. Vi kunne tenkt oss en dag ved bassenget for bading og soling med Kendall. Kanskje hun lar oss prøve noen av de flotte antrekkene hun har og kanskje møter vi på noen av søstrene hennes også?

 

Louis Tomlinson

Man har det alltid gøy!

Kendall Jenner
Kendall Jenner

Louis er kjent for å være tullete og å ha masse energi. (Vi husker jo hvem som startet vannkrigen på scenen under konserten på Ullevål Stadion!). Med Louis kan man alltid regne med at dagen blir morsom, har du en dårlig dag er det 100% sikkert at Louis får deg i bedre humør på null komma niks! Tenk å dra i fornøyelsespark med han, det hadde vært en dag man sent glemmer. (Kanskje vi hadde møtt resten av One Direction også?)

 

Demi Lovato

Avslappende jentekvelds-kos!

Demi har ofte masse som skjer på en gang men hun er også flink til å slappe av og ta seg tid til seg selv når hun først har tid. Vi kan se for oss en skikkelig kosekveld i pysj med ansiktsmasker og agurkskiver på øynene sammen med Demi etter en lang dag på settet til en ny musikkvideo.

Louis klipper seg!
Louis klipper seg! Foto: (foto: Instagram)

 

Taylor Swift

Alltid noe å finne på!

Med Taylor er det alltid noe som skjer. Det blir sjeldent en dag uten at det er noe å finne på. Enten det er konsert, i studio, ut å kjøpe smoothie eller ha jentekveld med venninnene hennes. Hvor koselig hadde det ikke vært å kose med kattene hennes, Olivia og Meredith under jentekveld med blant annet Zendaya, Selena Gomez, Gigi Hadid og Cara Delevingne?

 

Cody Simpson

Demi Lovato er komfortabel uten sminke.
Demi Lovato er komfortabel uten sminke. Foto: (foto: Instagram)

En rolig sommerkveld!

Cody er en ganske rolig person og som typiske australiere liker han å surfe, er god til å svømme og ikke minst vet hvordan man har det gøy.

Vi vet allerede at Cody er veldig flink til å både synge og spille gitar så en kveld på stranden med gitarspilling og allsang etter å ha badet og surfet hele dagen kan man nesten beskrive som perfekt!

Taylor med en av kattene sine.
Taylor med en av kattene sine. Foto: (foto: Instagram)
Cody tar en trall når som helst!
Cody tar en trall når som helst! Foto: (foto: Instagram)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning