flauser:

Årets flaueste flause?

Vi har samlet de pinligste flausene fra 2012. Hvilken er best?

Publisert Oppdatert

Vi har samlet de 10 flausene som (etter vår mening) var de pinligste vi fikk tilsendt i 2012. Hvilken er din favoritt?

SMS-krøll
Jeg og en venninne hadde planlagt at hun skulle overnatte hos meg, og vi drev og tekstet. Vi skulle sove ute i hagen våres i et tomansstelt, og venninna mi hadde sendt meg melding og spurt om hun skulle ta med egen sovepose, så for tull skrev jeg tilbake "du og jeg kan dele samme sovepose <3". Jeg ventet en liten stund før jeg fikk svar, og da jeg kikket på meldingen sto det "hva i h***?!", så jeg skjønte jeg ingenting. Men så kikket jeg på hvem jeg hadde sendt meldingen til, og hadde visst sendt det til en gutt i klassen!! :O Det var noe av det pinligste som har skjedd meg! På mandagen etter kom han til meg og spurte om vi to skulle dele samme sovepose, og det var i hvert fall pinlig, for kjempe mange sto der!!!

Kondomer i skuffen
Hei Julia! Dette skjedde for ca. en måned siden,da vi var på besøk hos bestevenninnen vår. Bestvenninnen vår gikk på do. Hun hadde nettopp flyttet, så vi visste ikke helt hvor ting var. Så sa hun at vi bare skulle gå inn på rommet hennes, men så visste vi ikke helt hvor det var, så vi gikk inn på foreldrene sitt rom! Vi syntes det var gøy, så vi så i skuffen til foreldrene. Da så vi en kondompakke! Vi begynte å le så vi nesten tisset på oss. Vi hørte noen komme opp trappen, så vi bare slang kondomene vekk,og da falt plutselig hele skuffen ned! Vi fikk panikk og gjemte oss under sengen dems. Når vi lå under sengen hørte vi foreldrene hennes spørre hva som hadde skjedd på rommet dems. Etterpå spurte besteveninnen vår om vi hadde gjort det. Selvfølgelig svarte vi ja, for det var jo det. Etterpå sa hun det til foreldrene sine, og vi ble ildrøde i ansiktet.
Hilsen to jenter som ikke skal snoke i andres saker mer!

Promp i fjeset
Dette skjedde da jeg var på trening. Jeg drev å turnet og så kjente jeg skikkelig at jeg måtte på do. Da sa treneren " 5 minutter igjen". Da tenkte jeg at da kunne jeg bare holde meg, men nei da. Og da jeg skulle stå på hende lenge kom treneren og sa: Jeg holder litt jeg, akkurat da kjente jeg jeg at det kom akkurat da! Jeg holdt meg så lenge jeg kunne men jeg greide å slippe en kjempepromp rett i fjeset hennes. Det var så flaut, i tillegg stinket det dritmye etterpå.
Hilsen hun som skal spørre om å gå på do neste gang

"Nå er jeg høy!"
Hei, vi er to jenter på 14 år som vil fortelle om det flaueste som har hendt oss. Det var midt på sommeren og vi skulle være med å kjøpe sjokolade på Rimi. Da vi hadde kommet til kassen og skulle betale gikk jeg opp på kanten av en hylle med masse tyggiser og pastiller og sa: " Nå er jeg høy!" Da gikk venninna mi også oppå og sa :"Nå er jeg også høy!" Og da falt hele hyllen med oss og alle tyggisene og pastillene ned og til alle kanter. Vi visste ikke hva vi skulle gjøre, vi satt oss bare ned gulvet og lo til vi grein. Da sa butikkskjefen til en medarbeider :"Kan ikke du hjelpe de to jentene?" Medarbeideren ble sur og satt seg bare ned og begynte å plukke tyggiser. HAHAHA. Å sefølgelig måtte det ver overvåkningskamera der, så sjefen sa at de hadde noe å le av i matpausene!

Forelsket! ....eller?
Dette skjedde for omtrent ett år siden, da vi lagde musefellebiler på skolen. Jeg var på gruppe sammen med bestevenninnen min og en gutt i klassen min, og bestevenninnen min skulle gå og hente mer materialer. Jeg og gutten sto og jobbet på bilen, og jeg holdt i blyanten min. Men så glapp den ut, og da jeg skulle ta den på bordet så tok jeg guttens hånd i stedenfor! Jeg trodde at det var blyanten min, så jeg sto der og holdte han i hånden.... Plutselig hørte jeg "Hva faen?" fra gutten, og jeg merket at jeg sto og holdt hånden hans!! Det eneste jeg fikk fram var: "Jeg vet ikke" og ble sprutrød som en tomat. Han trodde sikkert at jeg var gal etter han, håper han har glemt det....
Hilsen den "guttegale" jenta

Bare litt oppblåst, kanskje...
Hei julia-lesere. Nå skal jeg fortelle om noe som skjedde for en liten stund siden. Jeg var hos legen og hun småpratet litt med meg. Jeg så at hun var gravid på magen hennes også sa jeg: er det lenge til babyen kommer da? Og hun bare sa: jeg er ikke gravid... Men det værste var at når jeg var tilbake en mnd senere og skulle ta blodprøve så sa hun som satt den på meg: "vet du hva? det var en pasient her som sa til legen at hun så gravid ut på magen!" Jeg var bare så flau!

Bowlinguhell
En gang jeg var på kjøpesentret med noen venner. Jeg og venninnen min skulle vente på noen gutter i klassen. Vi skulle bowle etter vi hadde vært på senteret. Vi var en stund på senteret. Så gikk vi på bowlingen. Når vi hadde bowlet en stund skulle jeg hive kula. Gutten jeg var DØDSforelsket i satt bak meg når jeg skulle kaste, og da jeg skulle kaste glapp jeg kulen på han sånn at han brakk en tå. Det var kjempeflaut!!
Hilsen hun som skal holde bowlingkulene sine:)

Aldri mer chat roulette
Jeg og en vennine var innpå chat roulette på tull en gang jeg sov hos henne. Vi bladde gjennom mange så fant vi en som holdt foran kameraet så begynnte vi å skrive sånn "Tørr du ikke vise deg for du er for stygg eller?" og litt perverse spørsmål . Så tok han vekk det foran kameraet så vi fikk se ham. Når vi så ham satt vi og gapte lenge for det var nemlig pappa! Han ble drit sur på meg og jeg fikk ikke lov å være med den jenta mer og han tok pc en min. Hilsen jente som aldri skal gå på chatroulett igjen!

Hevnen ble for søt
En gang jeg og storesøstera mi kranglet, låste jeg meg inne på rommet mitt og bare satt der og tenkte på hvor sint jeg var på henne. Senere gikk hun ut, og siden jeg da var alene hjemme, så skulle jeg ta hevn! Jeg fant en ren truse på kleshengeren som var hennes. Jeg smurte den nederste delen på trusa inn med ketchup, og lot det tørke. Etter det brettet jeg sammen alle klærne på hengeren og plasserte dem dit dem skulle. Neste morgen hadde jeg forsovet meg, og slengte på meg noen klær og skiftet truse og alt det der. Da vi hadde gym på skolen begynte jeg å kle av meg. Jeg ble avbrutt av at de andre jentene stod og lo av meg. Da jeg hadde kommet til BHen og trusa, så merket jeg at det var rødt i trusa mi. Da hadde jeg altså lagt den trusa feil, og tatt den på meg, den som søstera mi egentligt skulle bruke selv! Jeg ble kjempeflau og droppet å dysje. Neste gang skal jeg passe meg for hvilken truse jeg tar på!
Hilsen hun som blødde ketchup, men kommer aldri til å gjøre det igjen (forhåpentligvis) :S

Hello, Hello Kitty!
Heisann alle Julia-lesere. Jeg hadde tenkt å si dere det flaueste som har skjedd meg Ever!
Vi hadde et foreldre-avslutting på skolen. Når det var min tur til å snakke i mikrofonen, da snakket jeg en stund. Plutselig hørte jeg at alle begynnte å le, jeg skjønte ikke hvorfor.
Men da så jeg at noen pekte på meg, da så jeg ned. Og ble rød i ansiktet. Nemlig buksa mi hadde glidd ned, som at alle kunne se Hello Kitty Trusa mi. Jeg ble rød i ansiktet som en tomat, så tok jeg på meg buksa og sprang av scenen og var på doen til hele forestillingen var ferdig. Neste dag begynnte alle å snakke om det som skjedde. Da ble jeg veldig lei meg inni meg... Klem fra Jenta som skal huske belte neste gang!

Hvilken flause synes du var flauest?


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen