flaut:

Årets flaueste flause?

Det har vært mye flaut å lese i år. Hvliken av disse flausene synes du er årets verste?

Publisert Oppdatert

Hvliken av disse flausene synes du er flauest?

Lurt og flau
For noen år tilbake var jeg med noen venniner på kjøpesenteret. Jeg skulle kjøpe julegaver, men så sa jeg til venninene mine at jeg ikke klarte og bestemme meg for hva jeg skulle kjøpe. Da holdt de en hånd foran øynene mine og dro meg inn i en butikk der man kjøper kondomer og manneundertøy og sånne greier, og fortalte meg at det første jeg så skulle jeg kjøpe. Jeg visste jo ikke hvor jeg var så jeg tok bare tak i nærmeste ting, og det var en pakke kondomer! De andre spurta ut derfra, og jeg ble stående der alene. "Er ikke du litt liten for å handle her?" spurte hun som jobbet der. Jeg ble sprutrød og spurta ut av butikken.
Hilsen ei som skal vite hvor hun går inn.

Pysjen forsvant
Dette hendte på en hyttetur med klassen.Vi skulle sove fire og fire på rom, og jeg skulle dele med ei jente og to gutter. Om natten da vi sov hadde jeg mareritt, og begynte å vri på meg og sparke. Da jeg våknet oppdaget jeg at jeg hadde klart å sparke av meg pysjen. Pinlig!!
Hilsen flau...

Bind på ville veier
Vi hadde matte på skolen, og så trengte jeg hjelp. Jeg rakte opp hånda og læreren kom bort. Så sa læreren min at jeg måtte ha gradskive, så da tok jeg opp gradskiven min fra sekken. Men så hang bindet mitt på gradskiva!!! Da sa læreren: det var veldig stor gradskive! Ååå det var så flaut!

Hilsen ei som skal ikke skal kaste bindet ned i sekken lenger!

Tisset på deg?
Jo, det var i 4. klasse da vi spilte slåball i regnet. Jeg løp ut på banen og på gresset for å ta ballen, men jeg datt pladask ned på rompa med den søteste i klassen bak meg! Da jeg reiste meg opp var jeg brun og våt bak, og jeg tok genseren rundt livet for å dekke mest som mulig. Men så sa læreren: ta av deg den, eller så tørker det aldri, og dro den av meg. Da jeg kom inn i timen begyne alle å fnise, og verst av alt setningen: HAR DU TISSET PÅ DEG?! Det var flaut!
Hilsen en jente som aldri spille slå ball på vått gress.

Kysset feil gutt!
Det her skjedde for ca. 1uke siden. Jeg var sammen med en gutt. Og han har en tvillingbror. Etter skolen fikk jeg en melding av han jeg var sammen med. Der sto det: Blir du med å kysse på skolen i morra med meg? Jeg svarte selvfølgelig: Ja!!! Neste dag skule jeg kysse ham, og jeg så han rett ved inngangen. Han snakket med noen venner. Jeg prikket han på armen og spurte om han kunne komme litt bort. Han sa ja. Og der kysset jeg han. Han sa: Æsj! Hva driver du med? Er ikke du sammen med broren min?!? Jeg kysset FEIL gutt. Jeg sa unnskyld å løp hjem! Det var den flaueste dagen i mitt liv!
Hilsen den flausete jenta på jord!

Hvliken flause synes du var flauest?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning