Twilight:

Alt om Taylor Lautner

Vi vet han er en kjekk varulv, men Taylor er så mye mer enn det...

Publisert Oppdatert

Taylor Lautner ble født 11.februar i Grand Rapids i Michigan. Han begynte med karate da han var seks år, og han begynte fort å vinne turneringer. Han ble lagt merke til, og fikk tilbud om å bli trent av Mike Chat som 7 ganger verdensmester i karate! Taylor var ikke mer enn 8 år da han representerte landet sitt i 12års-verdensmesterskapet, der han faktisk ble juniormester!

Ønsket om å bli skuespiller kom ikke før senere. Han ble overtalt til å bli med på audition til en Burger King reklame. Han fikk ikke rollen, men han syntes det var kjempemorsomt og skjønte fort at det var skuespiller han ville bli! De andre elevene på skolen hans ertet han for sine skuespillerambisjoner. Heldigvis var han sterk og sa til seg selv at det ikke måtte gå inn på han, fordi det var dette han ville drive med! Taylor hadde sin første rolle i en film i 2001. Filmen het Shadow Fury, og han hadde en liten rolle. I 2005 fikk han hovedrollen i filmen The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D. Hans neste store rolle var rollen som Jacob Black i filmen Twilight!


Taylor Lautner spiller hovedrollen i filmen Abduction, som hadde premiere i oktober. På den røde løperen fikk han spørsmålet om han ville datet en fan, til alle hans fans store glede svarte han ”Selvfølgelig! Jeg har ingen begrensninger!”. Det blir hele tiden spekulert i kjærlighetslivet hans, men han røper aldri noen som helst. I 2009 var han linket opp mot artisten Taylor Swift, og medskuespiller Kristen Stewart. Men mye tyder på at han nå er singel, kanskje den neste han dater er en fan?

Fakta om Taylor Lautner
- Han er både fransk, nederlandsk, tysk og innfødt amerikansk.
- Han har en lillesøster som heter Makena.
- Han måtte trene masse før filminnspillingen til den første Twilightfilmen.
- Han syntes det var kjempetrist da filminnspillingen til Breaking Dawn var ferdig.
- Han har blitt nominert til flere priser for sin rolle som Jacob Black.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning