Intervju med Adelén

Adelén avkrefter romanseryktene

... Og forteller om en helt crazy fan-opplevelse!

Foto: Instagram @iam_adelen
Publisert Oppdatert

"Skal vi danse?"-vinner Adelén kom nettopp ut med sin nye singel "Spell On Me", og tok turen innom Juliabladet for å fortelle alt om dette. Og selvfølgelig måtte vi spørre henne om romanseryktene mellom hun og dansepartneren Benjamin! Husk å sjekk ut den nye låta hennes nederst i saken, i tillegg til videointervjuene vi har gjort med henne!

Hvordan har dagene vært etter seieren?

- Det har vært ganske merkelig fordi det har vært dansing og trening hver dag i tre måneder, og plutselig bare kuttes det helt ut. Jeg sitter hjemme og tenker at jeg må på trening, men så er det jo ikke noen trening. Men det er veldig deilig også. Det var et hardkjør så det er deilig å få slappet av og fokusere på musikken.

Du er jo ute med ny singel, fortell om den.

- "Spell On Me" er en gladlåt som er litt mer voksen enn de forrige låtene, men det er ikke noe problem å høre at latinorytmene fortsatt er der!

Danser du fortsatt?

- Ja, jeg må danse! Jeg har jo fått så stor kjærlighet for dans, så jeg tar noen dansetimer.

Også må jeg jo spørre deg om det vi alle lurer på... Hva skjer mellom deg og Benjamin?

- Vi har et veldig godt forhold og er gode venner. Vi kom veldig tett på hverandre fordi det var første gang jeg flyttet hjemmefra og bodde i Oslo alene, og han var alene fordi han egentlig bor i Sverige, men vi er ikke kjærester eller noe sånt!

Så er du er fortsatt singel?

- Ja, jeg er singel og trives med det!

Hva ser du etter i en eventuell kjæreste?

- Det er aldri én spesiell type jeg går for, men i det siste har jeg lagt merke til at jeg har gått mer og mer for personlighet. Jeg liker at en person er omtenksomhet og jordnær, slik at jeg kan være meg selv rundt ham.

Kunne du datet en fan?

- Det kunne jeg helt sikkert hvis han var den rette, selv om det kanskje hadde vært litt rart.

Hvordan er fansen din?

- De er litt som små "worriers" som kjemper for deg. Jeg elsker å lese kommentarfelter hvor de diskuterer på mine vegne - det er så hyggelig!

Har du en crazy fan-opplevelse?

- Ja, i fjor var en gutt på min alder som stod utenfor huset våres i Horten som stod utenfor huset vårt så lenge at naboene gikk ut fordi de trodde det var noen som prøvde å bryte seg inn og rosen han hadde i hånda begynte å visne! Til slutt ringte han på døren og spurte om jeg var hjemme. Han hadde stalket meg på Twitter og se hvor jeg postet innleggene fra, så han hadde reist helt fra Lørenskog til Horten og tatt sjansen på at jeg var hjemme. Så fikk han være med meg på butikken og kjøpe taco, da.

Hva er ditt beste tips til de som vil bli artister?

- Jeg har jo også vært der at jeg ikke visste hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skulle gå frem. Jeg hørte alle andre artister sa "aldri stopp med det du gjør, fortsett å følge drømmen din", og da tenkte jeg bare "det er lett for deg å si", men nå er det jo jeg som står her og sier det til alle. Meld deg på alle mulige talentkonkurranser og få erfaring. Bruk talentet du har og vis det til alle, så plutselig er det noen som fanger deg opp!

Er det noe du vil si til alle Julialeserne?

- Jeg husker veldig godt da jeg leste Julia. Det er en veldig god alder og du har hele livet foran deg. Tusen takk for alle følgere og alle fans!

Hør den freshe og fengende låta her:

  </p> <p>Sjekk også ut videointervjuene vi gjorde med henne på YouTube og få vite mye mer om Adelén!</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/nEw9-vKcpb4" width="560"/> </p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/a1EPmFGGEWg" width="560"/> <p>PS: Følg med på YouTube-kanalen vår i morgen, da svarer Adelén på spørsmål fra dere Julialesere!</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning