TIPS:

8 grunner til å glede seg til skolestart!

Vi gir dere 8 grunner til hvorfor det blir bra med skolestart og hverdag igjen!

Publisert Oppdatert

Skolen er snart i gang igjen, og mange tenker sikkert at det er litt slitsomt. Her får dere 8 grunner til hvorfor dere kan glede dere til skolestart, hverdag og rutiner!

Se venner igjen
Det aller beste med skolestart er jo å se venner igjen! Etter to måneder hvor man kanskje har vært på ferie på forskjellig tid får man endelig se hverandre hver dag igjen! Kanskje du har savnet å gå til skolen med en venn, eller kanskje det er storefri og lunsj sammen med venner du har savnet mest, uansett så kan du glede deg til å se vennene dine hver dag!

Komme tilbake til rutiner
Det er ingen hemmelighet at man kommer litt ut av rutiner i sommerferien, når skolen begynner igjen kan det være godt å komme tilbake til rutiner. Det er litt vanskelig å stå opp tidlig etter en lang ferie, men etter hvert blir det bedre og du vil merke at det er deilig å ha vanlige rutiner igjen!

Tv serier starter igjen
I sommerferien pleier tv-serier å ta pause fra skjermen, når skolestart og høsten er i gang igjen starter de endelig opp! Det er bare å glede seg til å sette seg foran skjermen etter skoletid, enten alene eller med noen venner!

Lære noe nytt
Selv om skole noen ganger kan være slitsomt er det bra å lære noe nytt. Dessuten er det deilig å føle at man får til noe nytt, og endelig kan du føle det igjen!

Høstmote
Man kan alltid glede seg til høstmoten! Etter en lang sommer med sommerkjoler, shorts og topper er det deilig å endelig ta frem bukser, ullgensere og myke skjerf! Dessuten er det deilig med noe nytt i klesskapet og nå som skolestart og høsten nærmer seg kan du endelig fornye garderoben litt!

Trimme hjernen igjen
Selv om det er deilig å ikke tenke på noe i to måneder er det deilig å endelig trimme hjernen igjen! Det får du absolutt tid til på skolen, enten det er i mattetimen, engelsktimen eller noe helt annet!

Fritidsaktiviteter
Når skolen er i gang begynner endelig fritidsaktivitetene igjen. Enten du spiller fotball, håndball eller en annen sport, eller kanskje driver med noe helt annet? Det vil uansett bli fint å komme tilbake til det! Kanskje du har noen venner på fritidsaktiviteten din du gleder deg til å se igjen?

Å glede seg til helg igjen
Selv om skolestart blir bra og du får se venner, trimmet hjernen og startet opp med fritidsaktiviteter så er det alltid deilig å glede seg til helg. Da har man tid til å sove lenge, man får spise godteri og programmer som Norske Talenter og Idol er tilbake på skjermen.

Hva gleder du deg mest til med skolestart?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning