7 ting Perrie gjorde for å komme over Zayn

Ingen kjærlighetssorg varer evig, sjekk tipsene her.

Publisert Oppdatert

Det har gått noen måneder siden kjendisverdenens mest dramatiske brudd på lenge, da Zayn Malik dumpet forloveden Perrie Edwards over tekstmelding.

Det har vært mange rykter, mye skriverier og mye drama i ettertid, men nå begynner ting endelig å tyde på at Perrie har kommet seg på beina igjen. Kjærlighetssorg er fæle greier, og spesielt hvis du har blitt dumpet. Men det varer ikke evig heller, og det finnes ting du kan gjøre for å komme fortere over det.

Her er 7 ting Perrie har gjort for å komme over Zayn:

1. Ikke grav deg ned, det er greit å være sårbar!

Alle husker vel da Perrie brøt ut i gråt under en sceneopptreden, eller at hun måtte gjemme seg bak stive smil da hun fikk spørsmål om Zayn i intervjuer. Dette var nok ikke lett for Perrie, men det viktigste er å huske at folk forstår. Det er ikke krise å gråte en skvett foran andre mennesker, verden går videre. Ikke mur deg inne for å være i fred med kjærlighetssorgen, lev livet ditt, selv om det sprekker opp i kantene innimellom.

2. Heng med gode venner

Vær mye sammen med venner som vet hva du går gjennom. Du trenger ikke å snakke om bruddet hele tiden (hvis du ikke vil). De andre i Little Mix var som en beskyttende mur rundt Perrie da ting var som verst. Gode venner kan få deg til å føle deg forstått og satt pris på selv når du føler deg liten, og det hjelper masse!

Og husk at venner ikke trenger å være mennesker! Dyr er fantastiske venner når noe er vanskelig, de merker sinnstemningen din, og er glad i deg uansett.

 

3. Spis junk food og iskrem

Fra Perries Instagram
Fra Perries Instagram

Det var det Perrie gjorde, og hun sa i et intervju at dette var et av hennes beste tips. Det er viktig å trøste seg selv, så spis det du har lyst på. Du trenger ikke å tenke på å være sunn eller flink akkurat nå.

Perrie ble ofte observert med en froyo i hånda og gode venner ved sin side i tiden etter bruddet.

 

4. Hold deg unna

Perrie var på promoturné da det sto på som verst, og selv om det sikkert var hardt, var det nok bra for henne også. Hun var i Los Angeles, langt unna Zayn og deres felles liv.

Fra Perries Instagram
Fra Perries Instagram

Ikke alle har mulighet til å dra til den andre siden av kloden når de har kjærlighetssorg, selvsagt, men det går an å lage avstand på andre måter også. Begynn med å fjerne bilder og gamle tekstmeldinger (akkurat som Perrie gjorde da hun slettet alt med Zayn på fra Instagramkontoen sin). Hold deg unna personen det er snakk om så godt du kan. Gå en annen vei i skolegården, gå på en annen kafé, ikke ring eller tekst.

5. Se på andre!

Det kommer sikkert til å ta en stund å finne kjærligheten igjen, men det er ingen grunn til å ikke begynne å flørte med andre for å ha det gøy. Perrie var på noen dater, ofte foreslått av venninnene i Little Mix, ganske snart etter bruddet.

6. Ta imot all støtte

Det er ingen mirakelkur, men det er likevel fint å få støtte fra folk rundt deg. Sett pris på at folk heier på deg, det hjelper i lengden!

Perrie fikk massiv støtte fra fansen via sosiale medier, hun fikk støtte fra venner rundt seg og til og med fra Zayns familie i form av snaps og meldinger som fortalte henne at de tenkte på henne. Så herlig!

7. Gjør ham/henne mindre viktig

Når du har kommet over det første sjokket, er det på tide å innse at den som dumpet deg ikke er en viktig person i livet ditt. Tenk på personen som en bekjent på vei ut. Perrie gjorde nylig dette da hun beskrev en opplevelse hun hadde delt med Zayn: "I went there with whats-his-face." Hun ville med andre ord ikke si navnet hans! Ganske drastisk, men det får ham til å bli en mindre person i livet hennes.

Fra Perries Instagram
Fra Perries Instagram

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning