VENNSKAP:

7 tegn på at du har en BFF

Her får du 7 sikre tegn på at du og bestevennen din virkelig er BFF’s.

Publisert Oppdatert

Vil du helst være med bestevenninnen din hele tiden? Pleier dere å byttelåne klær ofte? Da er dere skikkelige bestevenner! Her får du 7 tegn på at du har en skikkelig BFF!

Dere har interne spøker

Et sikkert tegn på at du og venninnen din er BFF’s er at dere har interne spøker. Spøker som kun dere forstår, som dere kan le av når som helst. Disse spøkene har kanskje oppstått når dere to har gjort noe eller vært et sted sammen.

Dere kan fortelle hverandre alt

En ekte bestevenn er en man kan fortelle absolutt alt til. Alt fra hvem man er forelsket i, til hva man liker best å spise til middag! Hvis dere begge forteller hverandre alt, er dere absolutt ordentlige bestevenner!

Dere kjenner hverandres familier

Når man er bestevenner er man ofte hos hverandre. Både etter skolen og i helger og ferier. Man spiser ofte middag hos bestevennen sin, og da blir man jo godt kjent med foreldrene også. Føler du at du kjenner foreldrene og søsknene til bestevennen din? Da er dere skikkelig bestevenner!

 

Dere fniser av alt

Jenter fniser mye og ofte, men det er ikke alle man fniser med. Du og bestevenninnen din fniser kanskje når en gutt smiler til dere? Eller hvis noen sier noe dere synes er flaut eller teit? Hvis dere gjør det er det et sikkert tegn på at dere er BFF’s!

 

Dere kan være sammen uten å gjøre noe

Det er ikke mange man er så komfortable med at man kan være sammen uten å si eller gjøre noe som helst. Som for eksempel å se på tv eller gjøre lekser uten å prate sammen. Hvis dere pleier å gjøre dette er dere helt klart skikkelig bestiser!

Dere savner hverandre når dere ikke er sammen

Hvis du har en venninne du virkelig savner når du ikke er med henne, da betyr det nok at dere er bestevenner. Man vil ofte være med bestevenninnen sin hele tiden, selv om det ikke er mulig. Savner du og bestevenninnen din hverandre når dere er på ferie for eksempel? Da er dere skikkelig bestevenner!

Dere byttelåner klær

Det er ikke alle man har lyst til å låne bort yndlingsgenseren sin til, men det går fint når det er bestevennen som låner den! Hvis du tør å låne bort klær til bestevennen din, og hun tør å låne den klær- da er dere ekte BFF’s!

 

Kjenner du deg igjen i noe av dette? 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning