Jenteproblemer

6 ting kun jenter med langt hår forstår

Det er ikke bare stas og gøy med langt hår, her er 6 problemer kun jenter med langt hår forstår!

Foto: Getty Images
Publisert Oppdatert

Når man har langt hår er man vant med oppmerksomhet og mye skryt for det lange flotte håret man har på hodet. Det er så klart superstas, men det er ikke bare kult med langt hår, det har med seg noen ekstra problemer!

Hår OVERALT
Langt hår er kjempefint det, så lenge det sitter fast på hodet. Når det ligger på puta, på gulvet, inni skapet til lillebror og i dusjen er det ikke så fint lenger. Det er virkelig helt utrolig hvordan lange hår havner overalt!

Hår som setter seg fast
Når man ikke har satt opp, flettet eller gjort noe annet morsomt med håret kan du være sikker på at det setter seg fast i alt. I glidelåsen på jakka, i stroppene på sekken, i klokker og så videre. Det verste er nesten når andre lener seg på det når man ligger i sofaen, au, au og auuu!

Alt tar en evighet
Det å dusje er ingen kjapp prosess, verken selve dusjingen eller tørkeprosessen etterpå. Det er liksom ikke bare å føne håret kjapt! Hvis man skal sette opp håret, rette, krølle eller gjøre noe annet gøy er man også nødt til å sette av en god dose tid!

Når man glemmer hårstikk hjemme
Hva er vel verre enn å komme på skolen å innse at man ikke har en hårstrikk noe sted? Da er det bare å gjøre seg klar for en dag med hår som er i veien for alt man prøver å se...

Floker i bakhodet
Dette er spesielt et problem på vinteren når man har på luer og skjerf. Håret floker seg til den store gullmedalje i bakhodet, og det er ikke bare bare å gre det ut igjen!

Gym og svømming på skolen
Hvis man har langt hår har man nok slitt med å få alt det lange håret inn i en badehette før... Det er også ganske kjedelig å stoppe flere ganger i gymtimen for å feste strikken på nytt. Hvorfor kan ikke håret bare holde seg på plass?

Noen som kjenner seg igjen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning