5 youtubere som gir deg julestemning

Ikke gå glipp av #vlogmas!

Publisert Oppdatert

En av de beste måtene å sikre seg julestemning er å henge med folk som virkelig ikke sparer på julekruttet, ikke sant? #vlogmas er en youtubetradisjon hvor vloggere poster videoer om juleforberedelser hver eneste dag fra 1. til 25. desember, og vi har plukket ut fem vloggere vi tror kommer til å levere varene med god margin!

 

1: Zoella

Zoella tar ikke lett på dette med adventkalendere. Hun og kjæresten (Alfie fra PointlessBlog) har til sammen seks stykker (sju med den til hunden), og i denne #vlogmas-episoden får vi være med på den første åpningen. Kjempesøt kjæresteprating i pysjen på morgenkvisten, og senere får vi være med og kjøpe juletre.

 

</p> <p> </p> </div>

 

2: Tanya Burr

Zoes venninne Tanya Burr er også verd å følge. Hun har et superfint julehus, og i denne videoen (som strengt tatt er før vlogmas) får vi være med henne på kjøkkenet når hun lager en julekake. Hunden er søt, julegenseren er fin og kaka ser fantastisk ut!

 

</p> </div>

 

3: Hello October

Mote og skjønnhet i #vlogmas-innpakning. Yes, please. Følg Hello October for en veldig (mistenker vi) julete adventstid.

 

</p> </div>

 

4: Samantha Maria

Bli med Samantha på Harry Potter-utstilling og se en veldig stemningsfull kaffelagingssession. Den første episoden er ikke superjulete, men det er jo bare 1. desember ennå!

 

</p> </div>

 

5: Sharla's life

Dette blir en litt annerledes adventstid, for Sharla er en kanadisk jente som bor i Japan. I den første #vlogmas-episoden sjekker hun ut julegaveideer i Harajuku.

 

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning