vennskap:

5 venninner alle bør ha!

Har du disse venninnetypene i gjengen din?

Publisert Oppdatert

Du omgir deg helt sikkert med mange forskjellige mennesker hver eneste dag. Da kjenner du forhåpentligvis også noen jenter som disse:

1. Den spontane
Venninna som er med på alt du foreslår, og som tør å prøve nye ting! Dette er jenta som foreslår at dere skal be med dere guttene dere er forelska i på kino og som får deg til å tørre, også.

2. Sannheten selv
Venninna som er real tvers igjennom, og forteller akkurat hva hun mener. Dette er jenta som aldri baksnakker, fordi hun er altfor ærlig. Fortell henne hva som helst, og hun vil svare akkurat hva hun synes og ikke bare det hun tror du vil høre.

3. Party Girl
Venninna som alltid er klar for fart og moro! Dette er jenta som drar deg med på kule fester og som kjenner mange overalt, som du også får møte. Hun er aldri kjedelig å være sammen med!

4. Annerledes-jenta
Venninna som er totalt annerledes fra deg selv. Dette er jenta som hører på helt annen musikk enn deg, liker andre filmer og faller for andre gutter. Likevel kommer dere godt overens, og det er smart å henge med noen som ikke likner deg selv på en prikk!

5. Den lojale
Venninna du kan fortelle absolutt ALT til, og som ikke forteller det videre. Dette er jenta som alltid har lyst til å være sammen med deg, og som stiller opp for deg uansett hva som skjer.

Har du noen venninner som passer inn i disse kategoriene? Hvem er du selv?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning