Gutter:

5 tips for en morsommere uke!

Er du en av de som lengter etter helg og fri allerede på mandag?

Publisert Oppdatert

1. Morgenstemning
De fleste av oss er IKKE klare for å stå opp når vekkeklokka ringer. Men hvis du beregner litt ekstra tid på morgenen, med en lang og god frokost og kanskje en liten kikk i det nyeste Julia-bladet, vil du få en avslappet start på dagen i stedet for å være sur og stressa og dagen vil bli bedre!

2. Planlegg helga
Hva skal du i helga som kommer? Kanskje du kan planlegge noe sammen med en venninne? Legg planer tidlig, så har dere noe å snakke om og noe å glede dere til gjennom uka!

3. Spre humor
Fortell en vits høyt i klassen, eller send en på sms til noen venner som fortjener en god latter! Kanskje får du også noen tilbake, og en god latter!

4. Lag en tradisjon
Mange driver med en hobby fast noen dager i uka. Men kanskje det går an å lage flere sånne faste avtaler? For eksempel å se en film eller spille et spill fast én gang i uka med en venn? Ved å lage en morsom tradisjon har du noe å se frem til hver uke!

5. Kom på forskudd
Få unna pliktene dine på skolen og mulig med en gang! Ikke utsett leksene eller oppvasken, da blir det hengende over deg som dårlig samvittighet. Få det gjort, og få desto mer tid til å gjøre akkurat det du vil!

Disse fungerer godt i skoleåret, men har du noen morsomme tips for sommerferien?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning