Høst

5 ting som er skikkelig bra med at det snart er høst!

Gruer du deg til høst? Her får du 5 bra ting med at det nærmer seg høst!

Foto: Getty Images
Publisert Oppdatert

Det kan være lett å se på høsten som kjip, og noe man gruer seg litt til. Været blir gråere, det blir kaldere og den deilige sommeren er forbi, men fortvil ikke! Det er jo så mange bra ting med at det er høst, her får du 5 av dem!

 

Høstmote

Ahh høstmote! Endelig er det tid for deilige skjerf, votter og luer. For ikke å glemme kule sko og ytterjakker. Høstmoten er ganske etterlengtet etter en sommer med de samme sommerklærne (selv om denne sommeren ikke har vært den varmeste).

 

Innekvelder

Endelig har man en unnskyldning til å sitte inne i kosedressen etter skole og fritidsaktiviteter. Man slipper å få dårlig samvittighet for at man ikke er ute i ”det fine været” for på høsten er det gjerne gråere og ikke minst kaldere!

 

Nærmere jul

Hipp hurra, julen nærmer seg! Hva er vel bedre enn julepynt, julesanger, julegaver og julestemning? Det jo fortsatt noen måneder igjen, men tiden flyr så det er bare å begynne å glede seg!

 

Varme drikker

Ah endelig passe temperatur for varme deilige drikker! Kakao, te, solbertoddy… NAM!

 

Mer på TV

Sommeren har flydd av gårde uten noe særlig spennende på TV, men endelig er det høst og det betyr masse på TV. Dette går jo hånd i hånd med varme drikker og innekvelder i kosedress!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen