skjønnhet:

5 ting alle bør ha i sminkepungen

Det aller nødvendigste så du kan bli festfin på et knips!

Publisert Oppdatert

Selv om du ikke sminker deg så mye til vanlig, er det noen ting som er smart å ha i sminkepungen. Det aller nødvendigste så du kan bli festfin på et knips!

1. Maskara
En god maskara er egentlig alt du trenger for å markere øynene. Maskara brukes for å markere øyevippene, og kan gjøre at øynene dine virker større.

2. Parfyme
Hvem har vel ikke lyst til å lukte litt ekstra godt for drømmegutten? Husk at trikset er å aldri bruke for mye, men ha på litt på de riktige stedene: På halsen og på håndleddene holder lukten seg best.

3. Neglelakk
En neglelakk i en kul farge kan forandre et helt antrekk! Lenge har det vært in med helt svart lakk, men nå som våren nærmer seg er det kulere med freshe farger som rosa, turkis, lilla og grønn.

4. Lipgloss
Enten du liker å ha farge på leppene eller ikke, er en lipgloss kjekk å ha. De finnes både med og uten farge, og er lette å påføre. Et tips er å rett og slett bruke en leppepomade med skimmer, så unngår du tørrre lepper og er alltid kysseklar!

5. Pudder
Pudder er bedre for å jevne ut huden enn brunkrem, fordi du unngår å få skiller i ansiktet. Ikke overdriv (Hvem vil vel se ut som en porselensdukke i ansiktet?) og finn en farge som ikke skiller seg for mye fra hudtonen din. Nå som vi nærmer oss sommeren, kan det være fint med solpudder!

Hva har du i sminkepungen din?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen