skjønnhet:

5 sommerlige sminketips

Her får du 5 sminketips som passer perfekt for sommeren!

Publisert Oppdatert

På sommeren er man mye i solen og bruker gjerne litt mindre sminke enn til vanlig. Her får du noen sommerlige sminketips!

1. Bruk lite sminke

På sommeren er det fint med lite sminke, og spesielt maskara. Når man har litt sommerbrun hud er det fint å vise det frem, dessuten får man ikke noe farge om man dekker til huden med sminke. Unngå også mye maskara, det er kjempefint med en naturlig look på sommeren!

2. Solpudder

Hvis man først skal bruke litt sminke på sommeren er solpudder veldig fint. Når huden er ekstra brun ser det mer naturlig ut, og skimmeret i solpudderet får huden til å se enda freshere ut!

3. Solkrem

På sommeren er det veldig viktig å passe på huden sin i solen. Det er viktig å bruke solkrem når man soler seg, men det er lett å glemme fjeset på en helt vanlig dag. Bruk alltid solkrem i fjeset, har du på sminke så bruk solkrem under sminken! 

4. Lyse lepper

Lyse lepper er veldig sommerlig og fint. Man trenger ikke å bruke den vanlige hudfargede leppestiften, men man kan også bruke lyse rosa og ferskenfarger. Det ser både naturlig og fint ut!

5. Neglelakk
På sommeren går man mye med sandaler, eller barbeint. Da kan det være fint å bruke neglelakk på tærne. Finn en sommerlig farge, som rosa, turkis eller kanskje oransje? Neglelakk er fint på hendene også og passer perfekt til sommerens kjoler! Bruk gjerne samme farge som på tærne, eller finn en helt annen!

 

Hvordan sminker du deg på sommeren?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning