Redaksjonsbloggen:

5 seriefavoritter!

Her er redaktør Kirstis favoritt-tv-serier. Hva er dine?

Publisert Oppdatert

REDAKSJONENS BLOGG:

Jeg digger tv-serier! Jeg liker både å ha noen å følge med på på tv (for eksempel pleier jeg å se på Greys Anatomy, Girls og Halvbroren på tv), og å se serier på dvd eller på nettet.

Det eneste skumle med sistnevnte, er jo at man nærmest gror fast i sofaen og ser episode etter episode etter episode… Og plutselig har det gått en hel helg! Noen som kjenner seg igjen??

Uansett. Her er mine 5 favorittserier, som jeg gjerne kan se om og om igjen!

Gossip Girl

Serien om de rike tenåringene på Upper East Side i New York, er stappfull av mote, intriger og kjærlighet… Her skjer det alltid masse greier, de roter seg opp i en rekke konflikter, og nesten alle har vært kjæreste med hverandre… Utrolig underholdende serie! Ikke minst foregår den midt i New York, min favorittby. Og så alle de fiiiine klærne, da!

The O.C.

The O.C. er en serie som er noen år gammel, men jeg har sett hele serien sikkert 5 ganger. Det er nemlig bare laget fire sesonger, så det går an å se hele i ett i for eksempel en kjedelig påskeferie… Den handler om Ryan, som etter å ha havnet i trøbbel blir forlatt av familien sin, og får flytte inn hos familien Cohen i det rike området Newport Beach i California. Der treffer han sønnen i huset, nerden Seth (som er verdens morsomste!), og ikke minst nabojenta Marissa og Seths store forelskelse, Summer. Vi følger Ryan, Seth, Marissa og Summer gjennom ungdomstiden, og konflikter som handler om kjærlighet, penger, familie og skole. En veldig fin og morsom serie som er verdt å se!

Glee

Haha, jeg elsker Glee! Der følger vi skolekoret New Directions, som ikke akkurat består av skolens mest populære jenter og gutter. Men gjett om de kan synge! Akkurat som i andre typiske ungdomsserier følger vi medlemmene i koret gjennom skoleåret, og det er nok av intriger og dramatikk å ta av. Forskjellen er bare at de synger om det! Og ikke tro at de synger trauste korsanger og salmer, neida, her går det i pop, rock og det aller nyeste fra hitlistene… Dritkult!

Friends

Jeg blir aldri lei av Friends. Selv om jeg har sett absolutt alle episodene opptil flere ganger, blir jeg aldri lei av denne morsomme vennegjengen i New York. Jeg føler liksom at denne serien ikke trenger noen større omtale. Dere skjønner hva jeg mener, ikke sant? Friends er Friends!

Pretty Little Liars

Denne serien oppdaget jeg for ikke så lenge siden, og nå er jeg midt i sesong 2. (Ikke fortell meg hva som skjer!!) Pretty Little Liars begynner med at unge Alison dør på mystisk vis, og igjen står de fire venninnene Aria, Spencer, Hanna og Emily – som alle bærer på store hemmeligheter. Plutselig begynner de å få meldinger fra den mystiske ”A”, som tydeligvis vet om alle hemmelighetene deres, og gjør alt hun kan for å ødelegge for jentene. Men hvem er ”A”? Og hva skjedde egentlig med Alison? Full av spenning!

Hva er dine serie-favoritter? Noen tips til serier jeg burde se?


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning