kjendis:

5 kjendisgutter med superSWAG!

Enkelte bare har det der lille ekstra.

Publisert Oppdatert

SWAG innebærer - om vi skal snakke definisjoner - måten man beveger seg på, hvordan man bærer stilen man har, og å ha selvtillit. Å være skikkelig kul, rett og slett! Å ha swag er å være sterk og ha en heftig utstråling, men man trenger ikke nødvendigvis å være klassisk "pen". Det handler mer om hvordan man oppfører seg og hvordan man er.

Swag er et ord som kan være ganske vanskelig å forklare, men når noen har det - da vet man det bare! Her er 5 gutter som vi synes har skikkelig swag! (i tilfeldig rekkefølge):


1. Andrew Garfield
Han er kul uten å se ut til å vite om det selv, og det funker alltid! Se på dette klippet fra Spider Man hvor han litt halvveis diskret prøver å invitere med seg drømmejenta Emma Stone på date:


</p> <p> </p> <p> <strong>2. Stian Blipp</strong> <br/>Norges kanskje aller kuleste programleder har definitvt swag i massevis! Ikke bare ser han kul ut på tv; han kan både danse og beatboxe, og tar ikke seg selv spesielt høytidelig. Vi digger Stian Blipp, og sier det med hans egne ord: "Eg likar bare å "shake it out", eg"...</p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/7WSF-Fw6iD4?rel=0" width="630"/> </p> <p> </p> <div class="article-image"/> <p> <strong>3. Jaden Smith<br/> </strong>Han har det i genene, og han er superduperkul. Når man har festet blikket på ham og måten han beveger seg på, er det vanskelig å ta øynene vekk fra ham igjen...</p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/UYrQwMx5AS8?rel=0" width="630"/> </p> <p> </p> <p> <strong>4. Cody Simpson</strong> <br/>Han virker som verdens snilleste gutt, hvilket er én av grunnene til at han passer inn i swag-ligaen. Og så den australske dialekten, selvfølgelig! Her får vi være med Cody på turné:</p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/pPquzrXzav0?rel=0" width="630"/> </p> <p> </p> <p> <strong>5. Justin Bieber <br/> </strong>Selveste kongen av swag, la oss kalle ham SWAGALICIOUS, er selvfølgelig Justin Bieber! Han oppfyller alle kravene til en som har swag... og vel så det. Her er en video av en litt yngre JB som lærer bort en swag juledans! </p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/m9Op7dYPMLI?rel=0" width="630"/> </p> <p> </p> <p>Hvilken kjendis synes du har aller mest SWAG?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen