Konsert

5 høydepunkter fra Justin Bieber sin konsert

FOR et show!

Publisert Oppdatert

Endelig har vi landet litt igjen etter å ha hatt 40 grader i Bieber-feber hele helgen!

Vi var på plass under konserten til Justin Bieber på fredag i Telenor Arena i Oslo. La oss ta en liten #tb til høydepunktene under konserten!

Scene-showet hadde virkelig full pakke! Det hele pangstartet med at Justin Bieber kom dalende ned i et slags bur, som han faktisk var innom opp til flere ganger i løpet av konserten. Både dansere og en ekstra scene (med trampoline i midten der Justin tok seg en liten salto) hang også ned fra taket på noen tidspunkt.
Det var alltid noe kult å se på i bakgrunnen på scenen, som lyste opp med alle mulige farger, bilder og effekter!

FULL PAKKE: Sceneshowet til Justin Bieber hadde alt - til og med stjerneskudd og flammer!
FULL PAKKE: Sceneshowet til Justin Bieber hadde alt - til og med stjerneskudd og flammer! Foto: Eirik Knutsen

Danserne fortjener også en ekstra applaus! De hadde en energi som smittet lang vei, og en utstråling vi aldri har sett maken til. Vi må jo så klart skryte litt ekstra av nydelig Mona Berntsen, som er den norske danseren til Justin. Hun fikk til og med en helt egen og superhot duett med kjekkasen. Vi skulle vel alle ønske at vi var henne på kvelder som dette. You go, girl!

Øyeblikket der Justin løftet opp skjorta fortjener en egen plass på denne pallen. Det må være ett av våre favorittøyeblikk noen sinne! Vi kommer aldri til å glemme det synet... *Smelt*

SKRYT TIL DANSERNE: Dansernes prestasjon og energinivå var på topp gjennom hele konserten!
SKRYT TIL DANSERNE: Dansernes prestasjon og energinivå var på topp gjennom hele konserten! Foto: Eirik Knutsen

Vi ELSKER Justin sin akustiske versjon av "Cold Water"! Det var en helt spesiell stemning under den låta, og allsangen i salen fortsatte under "Love Youself", som også ble fremført på kassegitaren. Det faktum at han fortsatt spiller gode, gamle "Baby" digger vi også <3 Vi blir faktisk ALDRI lei av den sangen!

Stemningen i salen var på topp under absolutt hele konserten! Ingen tvil om at Belieberne var storfornøyde med showet, og det er vi også!

BARIS: Vi dør litt inni oss hver gang vi tenker på at vi har sett Justin i nesten-bar overkropp! PS: Sorry for dårlig bilde, men vi ble så målløse av å se Bieber i baris at vi mistet helt fokus - det gjorde til og med kameraet også.
BARIS: Vi dør litt inni oss hver gang vi tenker på at vi har sett Justin i nesten-bar overkropp! PS: Sorry for dårlig bilde, men vi ble så målløse av å se Bieber i baris at vi mistet helt fokus - det gjorde til og med kameraet også. Foto: Eirik Knutsen

Hva syns du om konserten til Bieber?

Alle bildene i saken er tatt med Sony RX10 ll. Takk til SONY for lån av kamera.

FULL PAKKE: Sceneshowet til Justin Bieber hadde alt - til og med stjerneskudd og flammer!
FULL PAKKE: Sceneshowet til Justin Bieber hadde alt - til og med stjerneskudd og flammer! Foto: Eirik Knutsen
GOD STEMNING: Det var jubel, allsang, dans og hyling i salen fra start til slutt!
GOD STEMNING: Det var jubel, allsang, dans og hyling i salen fra start til slutt! Foto: Eirik Knutsen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning