5 hete stjernepar akkurat nå

Hvem av disse er din favoritt?

Publisert Oppdatert

Kjærligheten blomstrer (som alltid) blant kjendisene, og selv om det går opp og ned og fram og tilbake, er det alltid noen fine, nye par som gir oss tilbake troen på kjærligheten.

Disse fem parene er våre favoritter for tiden!

 

Jaden Smith og Sarah Snyder

Jaden og modellkjæresten Sarah har virkelig vært i rampelyset siden de begynte å date for noen måneder siden. For det første er hun eldre enn ham (som selvsagt ikke gjør noe, men så lenge han bare er 17, fører det selvsagt til en del skriverier). For det andre ble hun i sommer arrestert for å ha stjålet en svindyr designerveske. Akkurat hva som skjedde med den veska og hvorfor, vet vi ikke helt ennå, men Jaden legger i alle fall ikke skjul på at han er kjempeforelsket.

 

 

Luke Hemmings og Arzayleah

Dette er så ferskt at det kanskje er å ta i litt å kalle dem et par, men de søte bildene av Luke Hemmings fra 5SOS hånd i hånd med en mørkhåret jente internett har identifisert som Arzayleah, er overalt akkurat nå. Ingen har bekreftet noe som helst, men da Arzayleah postet et bilde av seg selv i en T-skjorte Luke har blitt sett i, og i tillegg skrev at det var "the boy's" T-skjorte? Jepp. Alle tenker sitt.

 

 

Camila Cabello og Shawn Mendes

Enda et ubekreftet forhold, men flørtingen til Camila og Shawn har foregått så åpenlyst (på Twitter for eksempel) og i så mange måneder nå, at mange tror det er et spørsmål om veldig kort tid før de innrømmer at de er forelsket. Siden de begge er musikere, spiller de til og med inn små coversnutter sammen og legger ut på sosiale medier. Aw!!!

 

 

Cara Delevingne og St Vincent

Cara er megapopulær akkurat nå, både som modell og som skuespiller (sist sett i Paper Towns), og så er hun den ene halvdelen av det som må være det cooleste paret på stjernehimmelen. Hun er sammen med musikeren St Vincent, som egentlig heter Annie Clark. Cara har nylig tatovert bokstavene "AC" på fingeren, og nå sier ryktene at de skal flytte inn sammen i Caras nye hus i Los Angeles!

 

 

Joe Jonas og Gigi Hadid

Gigi Hadid er en venninne av Taylor Swift, og det var visstnok gjennom henne hun traff Joe Jonas. Det var full klaff. Nå er de slett ikke redde for å vise at de er sammen, og kysser og klemmer gjerne selv om de vet at det er fotografer til stede. Venner av paret sier at de har akkurat samme tullete humor.

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning