blogging:

5 fine blogger!

Pleier du å lese blogger? Her er fem tips!

Publisert Oppdatert

Har man en blogg, står man helt fritt til å skrive om akkurat det man vil! Dermed finnes det jo tusenvis av forskjellige blogger å stikke innom - vi har laget en liten oversikt med 5 av våre favoritter.

Onedirection.blogg.no

Det er kanskje ingen overraskelse hva denne bloggen handler om? One Direction, selvfølgelig! Her får du sladder, fakta og alltid nye bilder av vårt nye favorittband.

Hvilke blogger leser du?

Annais.blogg.no

Anna Edwin har vært i bloggverdenen lenge, og har fremdeles en blogg vi liker veldig godt! Søte Anna poster fine bilder av antrekk, hverdag, shopping og tips om både det ene og det andre.

Hvilke blogger leser du?

Cheerleading.blogg.no

Hobbyblogger finnes det mange av - og denne handler om cheerleading! Her får du massevis av imponerende videoklipp fra spektakulære cheerleading-prestasjoner fra hele verden. Kanskje du får litt lyst til å begynne selv også? Det får i alle fall vi!

Hvilke blogger leser du?

Bibses.blogg.no

Norges største Bieber-blogg har daglige oppdateringer med de siste nyhetene om Justin og menneskene rundt ham. Her får du dessuten servert masse saftig fanfiction - fra andre jenter som drømmer om å være Justins One less lonely girl...

Hvilke blogger leser du?

Idonn.blogg.no

Idønn, eller Idunn som hun egentlig heter, har en fin og inspirerende blogg hvor hun både deler bilder fra hverdagen sin, motetips og oppmuntrende og inspirerende tekster. Hun virker som ei tvers gjennom ålreit jente, og så har hun alltid ei stor sløyfe i håret!

Hvilke blogger leser du?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning