5 filmer vi gleder oss til i 2016

Vi har merket av i kalenderen allerede!

Publisert Oppdatert

Det er mye å glede seg til i det nye året, og her er fem av de beste grunnene til å drømme seg inn i kinomørket!

 

1. The 5th Wave

Premiere: 4. mars

Her kommer filmversjonen av den populære bokserien skrevet av Rick Yancey! Et gigantisk romskip kommer til jorda og parkerer stumt et sted rett utenfor atmosfæren. Hva er det de vil? Svaret er ikke hyggelig, og kommer i fem bølger som kaster menneskeheten ut i kaos.

 

Vi følger sekstenåringen Cassie Sullivan i kampen for å forstå hva som skjer, overleve og finne igjen lillebroren sin. Hun spilles av Cloe Grace Moretz, og i de andre rollene finner vi blant andre Nick Robinson og Alex Roe.

</p> </div>

 

 

2. Allegiant

Premiere: 18. mars

Vi skal tilbake til det postapokalyptiske Chicago og Veronica Roths Divergent-serie. Det er nå avslørt at faksjonssystemet er et eksperiment utført av myndighetene, og Tris og Four rømmer utenfor bymurene for å prøve løse opp i flokene. Men flere sjokkerende sannheter venter ...

 

Shaylene Woodley, Theo James og Ansel Elgort spiller selvsagt fremdeles de samme rollene.

</p> </div>

 

 

3. Kjæledyrenes hemmelige liv

Premiere: 26. juni

Spørsmålet skaperne av denne filmen er "Vet du hva kjæledyrene dine gjør når du ikke er hjemme?" Svaret på dette er selvsagt nesten alltid nei, og har vi lyst til å vite det? Ja! Derfor tror vi at denne animerte filmen fra skaperne av Grusomme meg kan bli veldig morsom.

</p> </div>

 

 

4. Let it Snow

Premiere: 9. desember

Vi skrev litt om denne filmen for ikke så lenge siden, fordi dette kan bli årets julefilm neste år. I alle fall for alle oss som liker filmene basert på bøkene til John Green (The Fault in Our Stars og Paper Towns). Let it Snow er en bok med tre forskjellige julehistorier (én av dem er skrevet av Green) som er flettet inn i hverandre.

Vi forventer romantikk, julestemning og masse, masse snø!

 

 

5. Angry Birds

Premiere: 13. mai

Ok, vi må innrømme at vi har en liten porsjon skepsis til denne filmen, men det er jo Angry Birds! Alle de timene foran mobilskjermen må jo komme til nytte en dag, og kanskje det er når vi ser denne filmen? Plottet går ut på at Red har en temmelig kort lunte, og det får selvsagt konsekvenser når en gjeng griser kommer til å øya for å stjele egg.

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning