Gutter:

5 åpningsreplikker som funker!

Når du skal snakke til drømmegutten, kan det være greit å ha en åpningsreplikk.

Publisert Oppdatert

Å snakke med gutter kan være ganske vanskelig, spesielt med gutten du er litt betatt av eller forelska i. La Julia hjelpe deg et stykke på vei!

1. Hva synes du om den nyeste Istid-filmen?
Her kan Harry Potter-filmen byttes ut med nesten hva som helst. En bok, en tv-serie, en sang hva som helst! Enten han har sett/hørt den eller ikke, har dere noe å snakke om!

2. Når spiller laget ditt neste hjemmekamp? Jeg har lyst til å komme og se på!
Dette funker best hvis han driver med en eller annen form for idrett, eller kanskje spiller et instrument? Da viser du interesse for det han driver med, og hobbyen sin er noe alle gutter liker å snakke om!

3. Er det sant at du har Helmer som mellomnavn?
Presentér ham for et rykte du har funnet på, det kan være hva som helst. Er det sant at du ikke liker pizza? Han vil garantert bli nysgjerrig, og spørre deg mer. Da er samtalen igang!

4. Jeg skjønner ikke noe av kameraet på mobilen min.. Kan du hjelpe meg?
Gutter er ganske enkle de liker å vise at de har greie på ting. La han forklare deg hvordan det fungerer (selv om du kanskje allerede vet det), og du har en gyllen anledning til å ta bilde av ham for å vise at du får det til!

5. Hei. Jeg liker deg. Liker du meg?
Okei, denne er for den virkelig modige! Samtidig er det den eneste måten å finne ut av om han kanskje liker deg òg. Husk at dette spørsmålet kan komme ganske overraskende på ham, så han ikke tør å svare. Men da har du iallfall latt ham få vite at du liker ham!


Hva er din beste "sjekkereplikk"?

Synes du det er vanskelig å snakke med gutter?

Flere guttetips:

15 fakta om gutter

10 steg til et vellykket kyss!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen