venner:

4 vanlige grunner til kjip oppførsel

Hvorfor er venninnen din slem mot deg?

Publisert Oppdatert

Har du opplevd at en venninne, som tidligere har vært snill og grei mot deg, plutselig snur og får deg til å bli lei deg eller føle deg liten og lite verdt?

Det er selvfølgelig mange grunner til at folk er slemme, men her er noen av de vanligste.

1. Usikkerhet: Hvis man føler seg usikker, vil man ofte rette oppmerksomheten mot noen andre enn seg selv – for eksempel ved å si noe stygt om en annen person.

 

2. Misunnelse: Misunnelse kan forvandle selv verdens beste venn til et monster.

3. Oppmerksomhet: Hvis en person vil stå i sentrum for oppmerksomheten, er det ikke uvanlig at vedkommende finner på noe som kanskje ikke er helt sant for å virke mer spennende. Av og til kan det være en løgn om en annen person.

 

4. Uvane: Det kan også hende at en person har gjort det å være kjip til en uvane. Hvis vedkommende har gjort det mange ganger, begynner det å bli naturlig, og det kan godt hende at han eller hun ikke engang er klar over det selv.

Noen som kjenner seg igjen?

PS: Denne saken er hentet fra Julia nr 14, som har temaet JENTESNAKK! Der kan du lese mye mer om hvordan man kan håndtere kjip oppførsel, unngå baksnakking, og mange andre fine saker om jenter og for jenter! Julia 14 er i salg mandag 30.september.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning