One Direction

4 spennende One Direction-nyheter!

... Men blir Justin Bieber litt sur for én av dem?

Harry, Liam, Niall og Louis i One Direction.
Harry, Liam, Niall og Louis i One Direction. Foto: Sony Music
Publisert Oppdatert
One Direction-albumet "Made in the A.M."
One Direction-albumet "Made in the A.M."

Vi har tidligere skrevet om at One Direction vil ta en pause - men heldigvis har det alltid vært meningen at de skulle slippe enda et album før den tid! Og igår kom endelig den etterlengtede nyheten om at det femte 1D-albumet har fått et navn.

Albumet skal hete "Made in the A.M", som på norsk betyr noe sånt som "Laget etter midnatt", hvilket kanskje betyr at disse låtene rett og slett har blitt spilt inn midt på natta? Ikke helt utenkelig, når vi vet hvor mye 1D-guttene har jobbet og vært på turné det siste året!

Samtidig som albumtittelen ble sluppet, kom også en låt fra albumet, som heter "Infinity". Den kan du høre her:

</p> <h3>Lanseres samme dag som nytt Justin-album?</h3> <p>Sammen med albumtittelen, kom også lanseringsdatoen for albumet: <strong>13.november 2015</strong>. Og gjett hva? Det er nøyaktig samme dato som Justin Biebers nye album kommer... Mon tro hva Justin tenker om det? Vi i Julia-redaksjonen gleder oss i hvert fall STORT til begge disse albumene, som sikkert blir fantastiske!</p> <p>Og til slutt en super nyhet for alle som følger One Direction på sosiale medier: Endelig er de på Snapchat! Brukernavnet er "onedirection", og guttene la ut de første videoene der igår. Skynd deg inn og følg!</p> <p> <iframe height="360" src="https://www.youtube.com/embed/fmnWAz22fdI" width="480"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning