Skjønnhet:

4 futuristiske skjønnhetsnyheter

Vi elsker fremtiden.

Publisert Oppdatert

Alle vet at skjønnhet ikke bare er maskara og lipgloss, bransjen utvikler frenetisk nye ting hele tiden for at vi skal kjøpe nye ting. Mye av det er selvsagt bare tull, men noen ganger dukker det opp nye ting som er så spennende at vi hopper litt i stolen. He er våre favoritter akkurat nå:

 

1. Neglelakk på spray

Dette! Foreløpig ser det ut til at Nails Inc er de første på markedet, og sprayen kommer bare i to farger, rosa og sølv, men anmeldelsene er gode, så vi blir ikke overrasket hvis sprayneglelakk blir det nye schvææære fort som svint. Vil ha til jul!

</p> <p> </p> </div>

 

2. Fake fregner

Har du alltid ønsket deg et søtt lite strøssel av fregner over nesa og kinnene? Da er fremtiden her for å oppfylle dine drømmer! Noen har startet en kickstarterkampanje (de må selge x antall før de starter produksjon) for en semipermanent måte å få fregner.

Ulempen er at fregnene må bestilles nå, men blir ikke levert før i februar, men sånn er det vel med ting som kommer fra fremtiden.

 

 

3. Glitter i hårrøttene

Det er ikke lenge siden hårglitter var mest for femåringer på sin første ballettopptreden, men den tiden er forbi. Nå er det bare å kjøre på, jo mer jo bedre. Den største trenden er å dekke over ufargede hårrøtter med glitter og konfetti, og vi kan jo ikke si annet enn at dette er stas!

Bilder fra thefoxandthehair på Instagram
 

 

4. Cocoon leppefarge

Vi vet ikke helt hva det riktige ordet er her, for dette er verken stift eller gloss.

Cocoon er en leppefarge som påføres som en ansiktsmaske for munnen. Etter ti minutter skal den dras av og etterpå sitter visst fargen hele dagen. Vi vet ikke helt om vi stoler på løftene, men sci-fi er det i alle fall.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning