Musikk:

30 Seconds To Mars

Alt du trenger å vite om bandet til kjekkasen Jared Leto!

Publisert Oppdatert

30 Seconds To Mars ble dannet i 1998 av Jared Leto (vokalist og gitar) og broren hans,Shannon Leto (trommer). Bandet ble startet som et lite prosjekt, mest for gøy, men så gikk det veldig bra, og de ble veldig seriøse med musikken sin.

Bassist Matt Wachter ble en del av gruppen, og en stund senere fikk de også med Kevin Drake og Salo Bixler på gitar. De forlot gruppen igjen, og Leto-brødrene satte opp en audition for å skaffe ny gitarist. Valget falt på Tomo Millicevic, som har vært i bandet siden.

Album
30 Seconds to Mars (2002)
A Beautiful Lie (2005)
This Is War (2009)


Navnet
"For oss har navnet 30 Seconds To Mars lite å gjøre med verdensrommet, universet eller denslags. Det er et navn som fungerer på flere forskjellige nivåer. Viktigst er det at det reflekterer lyden av musikken vår. Det er en frase som er lyrisk, suggererende, filmatisk, og fylt med umiddelbarhet. Det kjennes litt annerledes. Universet i seg selv er så overveldende og stort, at jeg tviler på det finnes en eneste sang som er skrevet som ikke faller under det."
Jared Leto

Logo
Bandet har hatt flere logoer, både en Fønix, en logo med tre hodeslaller, og nå til slutt et triangel som symboliserer de tre medlemmene i bandet.

Hits
Her er noen låter av 30 Second To Mars, som virkelig er populære:
Kings and Queens
Closer To The Edge

The Kill
This is War
Hurricane

Priser
30 Second To Mars har hatt mange nominasjoner til ulike priser de siste årene, og de har vunnet mange av dem også. I årets MTV Europe Music Awards vant de prisen for "Beste internasjonale band", "Beste i musikksjangeren Alternativ" og "Best på verdensbasis"

Bilder
Se bilder av bandet i bildegalleri i toppen av saken.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning