musikk:

2Boys i Tyskland

Sondre og Marcus er klare for å erobre Europa!

Publisert Oppdatert

2Boys består av sandefjordsbrødrene Sondre (12) og Marcus (16). De synger, spiller gitar, og medvirker både på låtskriving og produksjoner selv.

De bor i Tyskland i hele sommer hvor planen er å gjøre dem kjente i en rekke europeiske land, med Tyskland som base. De har over 40 konserter i sommer, blandt annet i samarbeid med tysklands største TV-Kanal for barn. Tysklands største ungdomsmagasin, BRAVO følger guttene ukentlig gjennom videodagboken, 2Boys on tour in Germany. Denne legges ut på BRAVO.de hver uke, i tillegg til at de skriver om guttene i bladet. Både Bravo, Popcorn, Twist og Hey har trykt artikkler og/eller plakater med 2Boys.

</div> <p> <br/>Guttene bor gjennom hele sommeren på et hotell med badeland, bowlinghall, tennis, squash, golf osv. slik de kan leke og slappe av når de ikke reiser og er på konserter.<br/>Etter sommerferien skal de ha konserter i Tyskland nesten hver eneste helg,!<br/> <br/>2Boys jobber for tiden med 2 singler og musikkvideoer som skal slippes i høst.</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen