De beste 1D-minnene

1D-minnene vi aldri glemmer!

La oss mimre litt (og felle noen tårer).

One Direction ser like "perfect" ut som alltid! FOTO: Jason Merritt/Getty Images
One Direction ser like "perfect" ut som alltid! FOTO: Jason Merritt/Getty Images Foto: Jason Merritt/Getty Images
Publisert Oppdatert

One Direction gjorde sin siste opptreden for ikke mange dager siden, før de skal ta seg et års pause fra rampelyset. Guttene har hatt en lang reise og oppnådd ekstremt mye, så selv om vi syns det er skikkelig kjipt, er det også veldig vel fortjent!
Vi tar et tilbakeblikk på det største de har oppnådd og de mest minnerike opplevelsene vi aldri kommer til å glemme!

X Factor
Det hele startet da Harry, Louis, Liam, Niall og Zain hver for seg deltok i talentkonkurransen X Faktor i 2011. Ingen av dem kjente hverandre fra før, men det snudde raskt! Guttene røk egentlig ut av konkurransen, men dommerne ville ikke gi helt slipp på dem enda.
I stedet for å sende dem hjem, satt de guttene sammen til en gruppe. Etter fem uker hadde de blitt kjent med hverandre og ble til One Direction (navnet var Harry sin idé).
Bandet endte på en tredjeplass i konkurransen, men kapret førsteplassen i hjertet til dommer Simon Cowell, som ga guttene en helt egen platekontrakt med selskapet sitt, og dét gjorde han ikke feil i!

"What makes you beautiful"
One Directions første singel "what makes you beautiful" ble ikke noe annet enn en stor suksess! Allerede før den kom ut danket den ut alt av tidligere rekorder for forhåndssalg. Låta ble den mest forhåndssolgte singelen noen sinne i Sony Music sin historie og gikk rett til tops på den engelske singellisten. I løpet av kort tid spredte den seg også internasjonalt.

Debutalbum
17. november, samme år som de deltok i X Factor, kom de også ut med sitt første album. "Up all night" ble det mest raskselgende debutalbumet i England i 2011 og gikk rett inn på førsteplassen i USA, og topp ti-listen i 20 andre land. One Direction ble dermed det første britiske bandet som føyk rett til tops i USA med sitt første album. Ikke en gang The Beatles eller Spicr Girls har klart det.

"Take Me Home"
Nøyaktig ett år etter debutalbumet "Up All Night" ble sluppet, kom det nye abumet "Take Me Home", og toppet hitlistene i flere enn 35 land! Skulle tro det var vanskelig å toppe suksessen etter "up all night", men dette albumet gjorde faktisk One Direction enda mer populære!
Albumet ble det femte mest solgte i England og ble lastet ned flere millioner ganger i USA.

Første konserten i Norge
I forbindelse med albumslippet til "Take me home", besøkte One Direction Telenor Arena i Oslo under verdensturnéen i 2013. 18 000 hylende fans møtte opp, og var superfornøyde!

Enda et album!
Her går det unna for One Cirection! 25. november 2013 kom de ut med enda et nytt album, nemlig "Midninght memories" som inneholder blant annet singlene "Best Song Ever" og "Story of My Life". Med dette albumet ble One Direction det første bandet som hadde toppet Billboard-listen i USA med sine første tre album!

Fra fem til fire
I mars tidligere i år forlot Zayn Malik One Direction rett før innspillingen av det nye albumet, men gjorde seg heldigvis ferdig med det. Han forklarte nylig at 1D egentlig aldri var helt hans greie, men både han og bandet fortsatte med musikk.

"Four"
Det sier seg selv i tittelen at "four" er det fjerde albumet til One Direction. Albumet kom nøyaktig kun tre år etter at debuten «Up All Night» ble utgitt, og inneholdt hit-singlene "Steal My Girl" og "Night Changes". "Four" oppnådde platina i USA og sørget for å bli den tiende og ellevte gangen One Direction havnet på topp ti-listen i England.

Tilbake i Norge
One Direction klarte ikke å holde seg unna oss i mer enn to år. 19. juni 2015 var de tilbake i Norge under On The Road Again-turnéen. Det var en vakker og solfylt dag i Oslo, og norske directioners fikk nok en gang drømmen sin oppfylt!

Siste album (for denne gang)
"Made in the A.M" er navnet på One Directions nyeste album. Singelen "Perfect" er inkludert, og etter vår mening har denne låta den beste 1D-musikkvideoen! Albumet går fortsatt på repeat i Juliaredaksjonen og jeg tror det er ganske lenge til vi blir lei av den, noe som er bra når vi må leve på den helt til guttene kommer tilbake igjen om et år.

Perfekt avslutning
Reisen slutter der den startet, nemlig på X Faktor-scenen. Nå tar guttene seg en veldig velfortjent pause. I mellomtiden kan vi mimre tilbake til disse øyeblikkene og denne videoen av deres siste opptreden (mens vi feller en tåre eller to)! <3

</p> <p>"This is not the end" synger Louis i videoen, og det er helt riktig, for reisen stopper ikke her! Dette er bare noe av det One Direction har oppnådd. Det finnes så mye mer, og vi er sikker på at det også kommer til å bli mye mer!<br/>Vi kan nesten ikke vente til gutta er tilbake i rampelyset igjen, og vi håper at pausen går fort! I mellomtiden kan vi følge med på det de gjør på sosiale medier.</p> <p>Dette heter de på Instagram:<br/>Harry: @harrystyles<br/>Liam: @fakeliampayne<br/>Louis: @louist91<br/>Niall: @niallhoran<br/>Og for de som vil: Zayn: @zayn<br/>Og så klart: @onedirection</p> <table> <tr> <td> <p> <strong>Fun-fact!</strong> </p> <p>Alle guttene i One Direction har mellomnavn, bare se her:</p> <p>Louis<strong> William</strong> Tomlinson</p> <p>Liam <strong>James</strong> Payne</p> <p>Harry <strong>Edward</strong> Styles</p> <p>Niall <strong>James</strong> Horan</p> <p>Til og med: Zayn <strong>Javadd</strong> Malik</p> </td> </tr> </table> </div>

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning