film:

10 tegn på at du er med i en Hollywood-film

Hva slags film ville du helst vært med i?

Publisert Oppdatert

Alle rundt deg ser usedvanlig perfekte ut, men rundt hjørnet lurer det farer. Det kan skyldes at du har havnet midt i en Hollywood-film!

1. Sitteplasser i kantina
Når du går inn i kantina sitter alle plassert etter hva slags type de er. Du kan ikke sitte med klassekameratene dine, men med dem som har samme interesse som deg. Du kan heller ikke ha forskjellige interesser, men du MÅ velge en, og holde deg til den.

2. Vanskelige beslutninger
Du ser en skikkelig uhyggelig og forlatt hus, og du har hørt at det spøker der. Likevel har du lyst til å gå inn der alene. Du føler også en sterk trang til å sove der kun med en lommelykt med dårlig batteri som selskap.

3. Forelsket i en vampyr
Du møter en vampyr. I steden for å bli redd og løpe etter hvitløk, svime av eller gjemme deg, så blir du forelsket! Han er jo en søt vampyr, som bare vil ha en liten bit av deg til frokost ...

4. Folk synger
Folk bryter ut i sang både her og der. Det kan hende du spør mammaen din om hva dere skal ha til middag, og så begynner hun plutselig å danse og synge!

5. Du snakker når du tenker
Du snakker høyt med deg selv rett som det er. Ofte når folk kan høre deg. Det er jo litt irriterende for da avslører du selvfølgelig stadig noe superhemmelig!

6. Det spilles musikk
Alt du foretar deg skjer til musikk. Hvis det er i ferd med å skje noe spennende, så øker musikken i volum og blir kraftigere!

7. Du løper langsomt
Du blir jaget av en farlig person, og selv om du løper det forteste du klarer, og han bare går, så tar han deg igjen så lett som bare det.

8. Superkrefter
Du blir bitt av et dyr. Det gjør ikke så vondt, og du tenker ikke så mye på det. Men når du våkner neste dag, har du plutselig fått superkrefter, og nå kan du kaste nett, klatre på vegger eller løpe kjempefort!


9. Du redder verden
Jorden er i fare på grunn av en superskummel trussel fra det ytre rom. Du føler deg kallet til å forlate din familie og venner for å løse problemet selv om du ikke aner stort om romfart. Men du klarer det selvfølgelig til slutt.

10. Ballets dronning
Det er snakk om at det skal være en kåring av ballets dronning på skolefesten. Du synes ikke det høres så spennende ut, men skolens peneste jenter sloss om å vinne denne tittelen. Du er ikke skolens mest populære jente, men under kåringen danker du ut alle de andre jentene, og vinner hele greia.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen