MOTE:

10 kule sommerkjoler!

Sommeren er her og det er klart for å dra frem sommerkjolene! Her får du noen av årets kuleste sommerkjoler!

Publisert Oppdatert

Sommeren er her for fullt og det er på tide å finne frem sommerkjolene! Klesbutikkene er fulle av kule sommerkjoler, men det kan være vanskelig å finne den perfekte! Her får du noen av årets kuleste sommerkjoler, pluss noen tips hvordan du kan style dem!

Til hverdags

På sommeren er det fint å bruke kjole på en vanlig mandag, men man ønsker kanskje ikke å se så pyntet ut. Da kan det være kult å style kjolen med et par vanlige tøysko eller sandaler. Du kan ha håret utslått for å få en mer naturlig og hverdagslig look! Bruk gjerne kjolen sammen med en olajakke eller en annen hverdagslig jakke!

Klikk videre for flere tips!

I bursdag

Hvis du vil pynte deg litt ekstra kan du kombinere kjolen med et par ballerinasko, noen fine sandaler eller noen andre pensko. Bruk gjerne noen smykker og øredobber for å pynte opp antrekket litt ekstra! Det kan også være fint å sette opp håret i en stram hestehale!

Klikk videre for flere tips!

På stranden

Det er vel ingenting som er bedre enn å slenge på seg en løs kjole når man skal på stranden. Finn en enkel bomullskjole eller en lang tunika du kan ha over badetøyet. Ta på deg et par flip flopper og ha håret løst, og vips- du er klar for stranden!

Hvilken kjole likte du best?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning