musikk

10 fakta om Leona Lewis

Hvorfor tror du hun sa nei til millioner av dollar?

Publisert Oppdatert

Du kan bli bedre kjent med artisten Leona Lewis i Julia nummer 4, som er i salg mandag 4.mars. I mellomtiden kan du kose deg med disse faktaene:

1. Artisten Avicii saksøkte i 2011 plateselskapet Sony fordi han mente at Leona Lewis-låten «Collide» var et plagiat av hans egen «Penguin». De ble enige til slutt, og låten ble gitt ut som et samarbeid mellom Leona og Avicii.

2. I den britiske deluxversjonen av plata Glassheart var det med bilder av fans som poserte med et hjerte. De heldige hadde blitt plukket ut i en konkurranse på www.leonalewismusic.com.

3. Leona Lewis er født og oppvokst i London.

Klikk deg videre for å lese mer!

4. Da hun var yngre tok hun timer for å bli operasanger.

5. Leona er vegetarianer og veldig imot pels. En gang sa hun nei til å tjene flere millioner dollar på å åpne salget på den store butikken Harrods fordi de selger pels der.

6. Da Leona vant X Factor i 2006, fikk hun 60% av stemmene i finalen. Det ble sett på som ganske jevnt fordi hun hadde vært favoritt gjennom hele sesongen.

Klikk deg videre for å lese mer!

7. Når hun poserer for bilder bruker hun det hun har lært av å se Americas Next Top Model.

8. I fjor høst gikk det rykter om at Leona Lewis var sammen med den åtte år yngre One Direction-helten Liam Payne...

9. Da hun skulle spille inn musikkvideo til sangen «Trouble», falt hun ut av en seng og skadet tåa si. De måtte få en lege til stedet, og det endte opp med at hun mesteparten av videoen opptrer uten sko.

10. Mariah Carey og Whitney Houston er Leonas største musikalske helter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen