Vil ha kona under kniven

Mannen har overtalt kona til plastisk operasjon – for å ligne mest mulig på hans forrige kone.

- Jeg giftet meg med henne kun fordi hun ligner litt på min første kone, sier Zhao Gang. Nå skal den nye kona på operasjonsbordet. Foto: Jyn Meyer
- Jeg giftet meg med henne kun fordi hun ligner litt på min første kone, sier Zhao Gang. Nå skal den nye kona på operasjonsbordet. Foto: Jyn Meyer
Publisert Oppdatert

32 år gamle Zhao Gang fra Kina, mistet kona i en bilulykke for tre år siden. Selv kom han til hektene et halvt år etter ulykken.

- Jeg skulle ønske jeg døde sammen med henne, sier den ulykkelige mannen til Chongquing Business News, ifølge Ananova.

Lot seg overtale
For seks måneder siden giftet han seg med sin nye kone, Cai, under betydelig press fra foreldrene.

- Jeg giftet meg med henne kun fordi hun ligner litt på min første kone, og nå har jeg muligheten til å rette opp alle feilene jeg har gjort, sier Gang.

Etter mange runder med overtalelse, har Cai gått med på å la seg operere.

- Jeg vil ikke bli en skygge av noen andre, men jeg vil heller ikke miste familien min. Nå håper jeg bare operasjonen ikke gjør at jeg ser stygg ut, sier Cai.

- Det kan hende det er mer eller mindre urettferdig mot henne, men hun har sagt seg enig, og jeg vil omfavne henne med all min kjærlighet, sier mannen.

Kan ikke bli like
Legen insisterer på at paret går til psykologisk rådgivning før operasjonen.

- Plastisk kirurgi er ikke den beste måten å holde forholdet ved like, og vi kan dessuten ikke få to mennesker til å se helt like ut, sier legen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning