Se hva hun egentlig liker

Cecilie Kjensli har god greie på sex. Som sexpirator og dildotester med eget nettsted, vet hun hva jenter snakker om når de diskuterer sex.

Publisert Oppdatert

Cecilie Kjensli driver nettstedet Cpunktet.no, der hun gir råd, har chatteforum, skriver artikler om sex og selger sexleketøy og pornofilmer. Dermed har hun masser av innsideinformasjon om hva jenter snakker om når gutta ikke er til stede.

Tenner alle jenter på langt forspill?
Egentlig er jeg ikke så begeistra for ordet "forspill". Forspillet er jo en del av helheten, og det å hisse hverandre opp og kline er jo sex det og! Det sies at damer trenger 20 minutter. En jente trenger ikke 20 minutter med onani for orgasme alene. Vi klarer det like kjapt som gutta, hvis vi er skikkelig kåte og uforstyrra, og har vi en vibrator som "handicap" (som de sier i golf) så er det kun snakk om få minutter. Nå er ikke poenget at det skal gå så fort heller, men jeg vil poengtere at det er sjenansen i damer som hindrer dem i å få orgasmer

Klart jenter liker å få deilig behandling, og hvis vi kaller det "forspill" så liker de jo det. Kluet er å ikke penetrere damer for tidlig, og iallefall hvis de ikke er kåte og våte nok. Tar man hensyn til klitoris hele veien, så blir hun i allefall fornøyd.

Virker det som jenter er fornøyde med forspillet, eller får du mange som klager på dette?
Mange jenter er veldig fornøyde med kjærestene sine, men det er også de somer veldig frustrerte, og grunnen er at de ikke er samkjørte. Sex er som dansing - noen er deiligere enn andre. De som sliter kan ofte takke seg selv. Det er ikke mannens oppgave å gi dama orgasme. Dette må de få til i sammen. Jeg oppfordrer alle damer til å gjøre det samme med typen, som de gjør alene. Jenter må vise gutta hvordan de virker om de ikke skjønner det helt. Og nei, Det er ikke flaut, men deilig.

Hva liker jenter best å gjøre i senga?
Jenter elsker en god blowjob (munsex), masse oppmerksomhet, og at dere implementerer en god vibrator i opplegget. Undersøkelser viser at det er damer i parforhold hvor det er rom for bruk av sexleketøy som er de mesttilfredse.

Tror du jenter er redde for å gjøre f.eks. blowjobs i tilfelle de ikke er flinke nok?
Mange jenter er veldig usikre på hvordan man suger. Dette er et tema jentene er opptatt av, og guiden jeg har laget om dette på Cpunktet.no er en av de mest leste sakene. Grunnen er at jenter ikke har peiling. De vet rett og slett ikke hvordan man behandler den tingen som er veldig naturlig for menn, men ganske unaturlig for jenter. Det rare er at mange gutter selv ikke tør å fortelle jentene hvordan de skal gjøre det, men det oppfordrer jeg gutta å gjøre, for jenter vil være flinke, og med litt guiding føler de seg sikrere og etter hvert elsker de å gjøre det, for de ser virkningen og effekten av det. Og er du god til å suge, går han neppe i fra deg.

Noen tips om hvordan få dama til å prate om hva hun liker, hvis hun synes det er vanskelig?
Noen syns jo sex er utrolig vanskelig å sette ord på for mange jenter syns det er fælt å måtte si hvordan de liker å bli slikket og fingret, så lytt til kroppen hennes mens dere holder på. Ligger hun stille så er det et dårlig tegn. Du merker om hun er med. Du kan og be henne fjernstyre deg. Litt alkohol er heller ikke dumt for eventuelt å få praten på gli.

Hvis man som gutt har en fantasi, og en litt prippen dame, hvordan skal man ta opp dette?
Selv pripne damer kan være gøyale i senga, og min erfaring er at folk er feige på hverandres vegne. De tror den andre ikke vil, og så tør de ikke å gjøre noe med saken. Begyn i det små, så utvikler det seg over tid. Vær bestemt, for det syns damer er sexy. Du kan og være litt lur og "fjernstyre" dama, som Thomas og Harald gjør på tv. Det er mye lettere å være med på leken hvis man ikke selv setter premissene. Der kan dere dra nytte av denseksuelle feigheten, gutter.

Får jenter lettere sex enn gutter på byen?
Menn er som bikkjer og damer er som katter, pleier jeg å si hvis vi ser stort på det. Gutta logrer, og hvis jentene liker dem, slipper de til. På byen, som hjemme i parforholdet, er det som regel jentene som bestemmer når det skal bli noe. Mange menn klager over at det er så vanskelig å sjekke damer, men det finnes da drøssevis av menn som fikser det veldig bra, selv om de ikke ligner på Brad Pitt. I utgangspunktet er alle single damer og klar for et nummer eller en kjæreste, så det er bare å trå til. Det krever litt guts, og at man ikke er for full og innpåsliten. Ta en liten hyrdestund før byturen for å få ut litt spenning.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning