Prat etter sex

En orgasmisk opplevelse betyr ikke at du kan falle rett inn i dyp søvn etterpå. Et par veldreide fraser etter sex utgjør nemlig prikken over i’en.

Gi et lite kompliment, eller vis ekstra omtanke etter sex.
Gi et lite kompliment, eller vis ekstra omtanke etter sex.
Publisert Oppdatert

Etter sex føler både menn og kvinner seg søvnige - og småprating er ikke alltid det som frister mest. Men likevel, både gutter og jenter setter pris på litt godsnakk før rullgardinen trekkes ned. I følge Cosmopolitan er det ikke nødvendigvis snakk om en lang avhandling om hvor dypt dere elsker hverandre - men et par meningsfulle kommentarer sånn helt på tampen - som gjør nattens drømmer ekstra søte.

Det var fantastisk
Selv om dere begge vet at det var fantastisk, orgasmisk og rørende - så si det da vel! Vi har så ofte tanker som aldri blir sagt - og det er synd at gode ord skal gå i glemmeboken. Og klart det booster selvtilliten hans dersom du forteller han hvor flink han var! Og tenk så rørt hun blir av dine rosende kommentarer.

Åh - du er så sexy!
Å kommentere kroppene til hverandre er viktig, ikke bare etter sex, men kanskje spesielt da. Etter sex er man ofte ekstra sårbar og en positiv kommentar føles sterkere og mer meningsfull enn ellers.

Les hele saken på Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning