Medlem av Mile-high klubben?

Hva er det som gjør det så attraktivt å ha sex på en trang flydo?

Må man så må man. Dessuten kan du bli medlem i en etter hvert ganske stor klubb.
Må man så må man. Dessuten kan du bli medlem i en etter hvert ganske stor klubb.
Publisert Oppdatert

Mile-high klubben har eksistert siden flytrafikken så dagens lys. Klubben gir eksklusivt medlemskap til alle som har hatt seksuell omgang på et fly. Det sies at det var Lawrence Sperry, oppfinneren av autopiloten, som begynte trenden da han i 1916 krasjet flyet sitt i vannet mens han hadde sex med en dame. Både han og sexpartneren kom heldigvis uskadde fra ulykken.

Atskillige par har fra tid til annen sex i det offentlige rom for å øke spenningen i forholdet. Kino, butikker, parker, buss, tog og utesteder - bare fantasien setter grenser. Flysex blir av mange sett på som den ypperste form for offentlig sex, den som mange fantaserer om men likevel ikke tør prøve. Redaktør for det nye nettmagasinet Cpunktet.no, Sexpirator Cecilie Kjensli, har ikke vanskeligheter med å se hvorfor sex på flyet er spennende, men hun er ikke selv medlem av den prominente Mile-High klubben.

- Det virker så pikant når en artist og en grupie, eller en rik handelsreisende, sjekker opp en flyvertinne og tar henne med på den trange doen. En flyreise kan jo være lang, og sitter man og hisser hverandre så er det ikke så mange andre steder å gjøre av seg. Og gjør du det der, så er du liksom veldig tøff som tør å gi f*. Personlig har jeg aldri gjort det på fly, men toaletter på utesteder har jeg blitt nødt til å bruke ved et par anledninger når fristelsen var for stor, og senga for langt unna. Må man så må man.

Les hvordan du blir medlem på Woman24

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning