Kvinnene vi frykter

Noen kvinner er litt for smarte og mystiske.

Mystiske kvinner er spennende, men pass opp for følelsesmessige vrak. Foto: Christine Appleby
Mystiske kvinner er spennende, men pass opp for følelsesmessige vrak. Foto: Christine Appleby Foto: Foto: Christine Appleby
Publisert Oppdatert

Den amerikanske nettsiden for menn, Askmen.com har kåret de kvinnetypene som menn frykter aller mest. Den desperate alenemoren, den skumle og mystiske, den eldre "mannehateren" og sist men ikke minst - den dumme & deilige.

Den desperate
Dette er en alenemor som er på utkikk etter en farsfigur til sitt barn - etter at hun hevder selv å ha blitt forlatt av barnefaren. Hun kommer til å behandle sin kommende kjæreste som en far - før han selv rekker å bli en. Kjærligheten til barna går først, og hun er egentlig ikke ute etter noe kjærlighetsforhold til seg selv. Barna er for små til å skjønne hva som pågår, og sånt kan det blir problemer av senere.

Den mystiske
Hennes mystiske sider får mannen til å lengte etter en spennende og gjemt hemmelighet, men husk - denne typen kvinner er gjerne følelsesmessige vrak. Hun ser ut som et mystisk stykke eventyr, og det er noe ved hennes sexy tatoveringer som tiltrekker deg. Sex-appealen er merkelig sterk - og det føles som om hun ville sett lekker ut selv med tyggetobakk i munnen.

Les hele saken på Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning