LINN SKÅBER HAR FÅTT SEG NY JOBB

JEG GLEDER MEG VILT

Det blir garantert både mye latter og innlevelse nå som Linn Skåber skal jakte på deltakere til "Norske talenter".

DEBUTANT: Det blir den syvende sesongen med «Norske talenter», og Linn Skåbers første som dommer.
DEBUTANT: Det blir den syvende sesongen med «Norske talenter», og Linn Skåbers første som dommer. Foto: Morten Bendiksen
Publisert Oppdatert

Det er først til høsten «Norske talenter» blir å ses på TV 2, men allerede nå reiser dommergjengen Norge rundt for å lete etter de store talentene. Som ny dommer i panelet har Linn Skåber (44) store forventninger.

– Jeg gleder meg vilt til denne våren! Det blir så artig å reise rundt i landet for å finne artige, merkelige og ikke minst talentfulle nordmenn sier hun til TV 2.

VÆRT DER SELV

Linn har selv stått foran «skumle» dommerpaneler.

– Jeg søkte på teaterskolen fem ganger, og har vært på mange auditions i mitt liv. Jeg vet hva slags styrke og mot som skal til for å melde seg på. Men mest skal det være gøy, og jeg gleder meg til å ha det moro med «Norske talenter», forteller Linn.

 

BLIR KOLLEGER: – Vi har aldri jobbet sammen før, bare «møtt hverandre i døren». Jeg syns hun er helt fantastisk og et veldig bra valg av ny dommer, sier Mia Gundersen.
BLIR KOLLEGER: – Vi har aldri jobbet sammen før, bare «møtt hverandre i døren». Jeg syns hun er helt fantastisk og et veldig bra valg av ny dommer, sier Mia Gundersen. Foto: TV 2

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning