LINN SKÅBER BLIR DOMMER I «NORSKE TALENTER»

JEG GLEDER MEG VILT

Det blir garantert både mye latter og innlevelse nå som Linn Skåber skal jakte på scenetalenter.

DEBUTANT: Det blir den syvende sesongen med «Norske talenter», og Linn Skåbers første som dommer.
DEBUTANT: Det blir den syvende sesongen med «Norske talenter», og Linn Skåbers første som dommer. Foto: Morten Bendiksen
Publisert Oppdatert

Det er først til høsten «Norske talenter» blir å ses på TV 2, men allerede nå reiser dommergjengen Norge rundt for å lete etter de store talentene. Som ny dommer i panelet har Linn Skåber (44) store forventninger.

– Jeg gleder meg vilt til denne våren! Det blir så artig å reise rundt i landet for å finne artige, merkelige og ikke minst talentfulle nordmenn sier hun til TV 2.

VÆRT DER SELV

Linn har selv stått foran «skumle» dommerpaneler.

– Jeg søkte på teaterskolen fem ganger, og har vært på mange auditions i mitt liv. Jeg vet hva slags styrke og mot som skal til for å melde seg på. Men mest skal det være gøy, og jeg gleder meg til å ha det moro med «Norske talenter», forteller Linn.

 

BLIR KOLLEGER: – Vi har aldri jobbet sammen før, bare «møtt hverandre i døren». Jeg syns hun er helt fantastisk og et veldig bra valg av ny dommer, sier Mia Gundersen.
BLIR KOLLEGER: – Vi har aldri jobbet sammen før, bare «møtt hverandre i døren». Jeg syns hun er helt fantastisk og et veldig bra valg av ny dommer, sier Mia Gundersen. Foto: TV 2

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning