Ing. Yngve Ege med lokalkontor i Raufoss Næringspark

Firmaet Ing. Yngve Ege AS har i mange år samarbeidet med Benteler på Raufoss, og de siste to årene har samarbeidet utviklet seg til å bli svært tett. Det er en av grunnene til at Ing. Yngve Ege etablerer kontor på Raufoss.

- Det er viktig å være tilstede der kundene er, understreker Ola Nybråten, daglig leder i Ing. Yngve Ege AS.
- Det er viktig å være tilstede der kundene er, understreker Ola Nybråten, daglig leder i Ing. Yngve Ege AS.
Publisert Oppdatert

Benteler utfører deleproduksjon for bilindustrien og er leverandør til mange av de største bilprodusentene. Produksjonen skjer i sterk konkurranse mot produsenter i utlandet og marginene for å overleve er svært små.

- Vi er hele tiden nødt til å tenke effektivitet for at marginene skal være på vår side. Alt som kan bedre tempoet i produksjonen og kvaliteten på de ferdige produktene er svært viktig for oss, og dermed er vi nødt til å ha det beste innen verktøy og maskiner, forklarer Arnstein Thomassen, hos Benteler i Raufoss Industripark.

Tett samarbeid

- Vi jobber hele tiden med veldig strenge krav til effektivitet i produksjonen, og noen sekunder spart her og noen der, utgjør en stor forskjell i den tøffe konkurransen. Når vi byttet til verktøy, som firmaet Ing. Yngve Ege leverte, sparte vi på kun to maskiner hele 400.000,- per år på et produkt i produksjonskostnader, sier Thomassen..

Verktøyet fra Ing. Yngve Ege er produsert av firmaene Gühring og Mapal.

- Dette er verktøy med svært godt renomme og derfor også veldig etterspurt. For å unngå ventetid på nødvendig verktøy ønsket vi et tett samarbeid med Ing. Yngve Ege AS. De kjenner verktøyene fra Gühring og Mapal svært godt, og de kjenner våre maskiners behov. Gjennom et tett samarbeid har vi hele tiden riktig antall av riktige verktøy, og kostbar ventetid er dermed eliminert, fortsetter Thomassen.

Viktig å være tilstede

- For oss i firmaet Ing. Yngve Ege er det tette samarbeidet svært nyttig.

Vi er i nær kontakt med en markedsledende produksjonsbedrift og for oss er de erfaringene vi høster veldig viktige, forklarer Ola Nybråten, daglig leder i firmaet Ing. Yngve Ege AS.

Verktøyleverandøren lagerfører store deler av Gührings svært brede standardsortiment, samtidig som Gühring også har stor erfaring med å produsere helt spesielle kundetilpassede løsninger.

Gühring har stor erfaring med behovene til krevende bransjer som bil-, olje-, luftfart-, og kraftindustrien, og skulle helt spesielle behov dukke opp så er en rask samtale med Gühring eller Mapal det som skal til for å fremskaffe helt spesielle verktøy.

- Vi får daglig forsendelser fra Gühring og skulle vi være i manko for noe fra sortimentet så har vi det i løpet av 24 timer. Vi vet hvor viktig det er med riktig verktøy, og vi har derfor et veldig fokus på å kunne levere på svært kort tid.

Samtidig er det viktig for oss i firmaet Ing. Yngve Ege AS å være tilstede på flest mulig steder i landet. Ved å ha vårt eget kontor i Raufoss Næringspark så dekker denne viktige regionen i Norge på en enda bedre måte, avslutter Ola Nybråten.

Les mer om produktene på www.ege.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning