Horoskop: Uke 19

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Endelig kan du se frem til en uke med fred og ro. Det er noe som rører seg i kjærlighetslivet ditt. Du vet ikke helt hva det er, og det er best å ikke foreta noen store grep rundt det riktig ennå.

Tyren
Du havner i situasjoner der det enten blir sagt for lite, eller for mye, eller kanskje ingenting i det hele tatt. Uansett så blir du frustrert av kommunikasjonsproblemene. Ta det rolig, det er ingenting du kan gjøre.

Tvillingene
Du er endelig inne i en uke hvor ting vil gli som i en jevn strøm. Du har overskudd til å gjøre noe for en spesiell person, noe du lenge har hatt et ønske om å gjøre. Alt i alt kan du se frem til en deilig uke.

Krepsen
Du er nærtagende og sårbar. Det kan kanskje være en god ide å snakke med dine nærmeste om det som plager deg. I kjærlighetslivet kan du oppleve både opp- og nedturer. Alt i alt en svingende uke.

Løven
Har du noe på hjertet, så er det viktig at du sier det. Hvis ikke, vil det plage deg om ikke så lenge. Det er noe rundt barn, lek eller kreative interesser du gjerne vil få til.

Jomfruen
Du går med planer om endringer rundt boligen din. Det kan enten være dekorasjon, forberedelse til varmere tider, eller kanskje flytting. Du er i ditt grundige hjørne, og selv ikke den minste detalj overser du.

Vekten
Du ønsker endringer i livet ditt, men vet ikke helt hvordan du skal få realisert forandringene. Det er en god ide å snakke med andre om det. Samtidig skal du være forsiktig så du ikke blir snakket fra det. Følg drømmene dine!

Skorpionen
Du sier nok akkurat det du mener, noe de rundt deg setter pris på. Du tar et skritt i en ny retning i arbeidslivet. Et familiemedlem eller en nabo har behov for din hjelp. Husk å også lese det med liten skrift.

Skytten
Du har bruk for å være i fysisk aktivitet og massevis av frisk luft. Får du ikke nok av disse to elementene blir lunten din meget kort. Du føler at det er noe som blokkerer deg i forhold til noen endringer du ønsker å foreta deg.

Steinbukken
Du har en fin jordforbindelse denne uken. Du har også overskudd til å hjelpe noen rundt deg. Dessuten går du rundt og planlegger et nytt prosjekt du gjerne vil gå i gang med snart.

Vannmannen
Du kommer lett i konflikt med dine omgivelser, men lunten din er kort. Det kunne kansje være en god ide å finne ut av din egen irritasjon. Handler den kanskje om manglende frihet? I helgen får du en deilig overraskelse.

Fiskene
Du er god til å forene dine tanker med handlinger. Det gir umiddelbart synlige resultater. En venn eller kollega gir deg et godt råd. Du har lyst til å bruke kroppen fysisk, gjør det!

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning