Han er IKKE interessert..

Nå skal du få vite hvordan gutta tenker når de skal avslå en jentes tilbud. Ta en kikk nedenfor, her er metodene du skal være beredt på.

Publisert Oppdatert
Menn tenker gjerne at i vårt samfunn har det blitt vanskeligere og vanskeligere å avslå tilbudet fra en jente som er interessert i en mann uten at andre tror at mannen er homofil eller rar. Heldigvis er det to måter å gjøre det på uten at andre skal tro noe annet.

Eneste problemet er at den ene metoden er fantastisk og den andre er grusom..

Se for deg en fyr som er på en bar sammen med noen kompiser, et par jenter forsøker å legge an på guttene. Slik avslår de tilbudene fra jentene; Den ene gutten er direkte og forteller jenta at han ikke er interessert i henne. Det går ikke lang tid før hun tar hintet og forlater stedet med verdigheten i behold. Kompisen hans derimot, forsøkte så godt han kunne å være en stor drittsekk uten grunn, og jenta forlot stedet svært ydmyket.

Ingen vil være sammen med en gutt som får andre til å føle seg dårlig med vilje. Den morsomme og arrogante fyren som mange kvinner blir tiltrukket av, viser seg ofte å være en tosk. Her er hva gutter unngår når de skal avslå tilbud fra kvinner:

Gutter vil unngår dette når de skal dumpe oss:


Bruke feil navn

Alle vet at gutten kan navnet hennes fordi han traff henne for fem sekunder siden, eller kanskje har de kjent hverandre i flere måneder. Gutten glemte ikke plutselig navnet hennes, noe alle vet inkludert jenta.

Ignorere henne

Hvis det er en ting alle jenter ønsker mer enn nye par med sko, så er det respekt. Aretha Franklin gjorde karriere ved å lete etter R-E-S-P-E-C-T. Når gutten plutselig slutter å gi jenta oppmerksomhet og ignorerer henne, er han respektløs, og jenta blir misfornøyd.

Sender henne stygge sms'er ved et "uhell"

Gutten skal ikke sende jenta e-post, sms eller telefonsvar som liksom er slik "det var meningen å sende den til kompisen", hvor gutten avslører at jenta har dårlig ånde eller bare er ekkel generelt. Ikke bare er dette ondskapsfullt, men hvis jenta finner ut at han har løyet og forsøkt å bli kvitt henne, vil hun blir veldig trist og sint. Hevnen er i såfall søt på et senere tidspunkt.

Så hvordan vil snille, kjekke gutter avslå jenter på en bra måte?

Her er hvordan gutter vil forsøke:


Spørre om hennes pene venninne

Jenter elsker å gi råd og de er svært sjalu på hverandre. Begge disse kjente faktaene fungerer når gutter skal avslå jenter, derfor spør han om hennes pene venninne og om han bør prøve seg på henne. Mens hun med en gang gjerne vil prøve seg mer på gutten, vil hun til slutt forstå hintet og gjerne forsøke å skylde på venninnen sin.

Gutten har en perfekt venn til henne

Etter at han har bestemt sammen med henne at han ikke er den riktige for henne, vil gutten bruke informasjonen han har samlet om jenta og geleide henne videre til en annen gutt. Han vil gjøre reklame for kompisen sin og fortelle hvor flott han er.

Gutten sier at han er travelt opptatt

Hver gang jenta forsøker å kontakte gutten, vil han prøve å kutte samtalen kjappest mulig. Han snakker om jobb eller skole og andre unnskyldninger for å rettferdiggjøre at han ikke har tid til henne. Han vil også si at livet hans er perfekt slik det er.

Han vil være uenig med henne

Politikk, moral og verdier, alle er punkter hvor det er lett å bli uenig med en person. Hvis gutten mener at jenta er konservativ og han ikke er interessert vil han uttrykke meninger som er stikk i strid med hennes. Hvis hun har barn, vil gutten si at han aldri ville involvere seg sammen med en som har barn.

Han er ikke direkte

Det høres gjerne lett ut, men å spytte ut ordene "jeg er bare ikke interessert i deg", kan være svært vanskelig. Gutten vil derfor forsøke seg med å si at han bare ville ha det moro en liten stund men ønsker ikke noe mer. Han vil si at det kunne være kjekt å møtes igjen, men at han respekterer henne for mye til å la henne bli en "pulevenn".

Avslag den riktige måten

Å avslå noen er vanskelig for hvem som helst, og alle har vi vel vært der på et eller annet tidspunkt. Ingenting er likevel verre enn om jenta som gutten avslår fremstiller ham som en tulling. Gutten vil tro at om han avslår henne forsiktig og høflig, vil ikke jenta spre vonde rykter om han til andre jenter, dermed kan han forstette å date..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning